Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FAV19: öt vereség után győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 23.
ImageNyolc mérkőzés (hat vereség és két hosszabbításos siker) után, az idén előszor szerzett 3 pontot az osztrák profi jégkorong ligában a Fehérvár AV19. Benoit Laporte vezetőedző fiai az alsóházi tabellát vezető Villach ellen nyertek hazai pályán 6-2-re az EBEL középszakaszának második körében, így megelőzték a Dornbirnt.

 

A még rájátszsást érő pozícióban, a 8. helyen álló VSV így is 6 pontnyi távolságban van, tehát a playoff eléréséhez a hátralévő nyolc meccsből minimum ötöt-hatot a teljes három pont betakarításával hozni kell, különben kár számolgatni. A Villach ellen Erdély 2 góllal és egy assziszttal, Sarauer 1 találattal és két gólt érő átadással, Bodo 4, Maylan és Manavian 2-2 gólpasszal zárt. Schiestel, Kóger és Sofron volt még eredményes 1-1 alkalommal.

Az eredmény mindenképpen kiváló, ám az kevésbé, hogy két gólt is emberhátrányban kapott a Volán, miközben elől öt előny kellett egyetlen találathoz, az is a legvégén, 5-2-nél jött össze, amikor a vendégek már elkönyvelték magukban a vereséget. A kapuban Rajna sem parádézott, bár a 94,1%-os védési mutató nem rossz, de az ő produkciója is a meccs hajrájában egyenesedett ki, a meccs első felében kevésbé volt jó.

Ebből a győzelemből azért lehet erőt meríteni, sőt kell is! Pénteken - újra hazai közönség előtt - a sereghajtó Ljubljana ellen kötelező a 3 pont begyűjtése. A találkozó 19:15-kor kezdődik majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >