Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szorosabbra font együttműködés Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. augusztus 26.

ImageTöbb közös kezdeményezés és a bérletvásárlás ösztönzése - ebben gondolkodik Székesfehérvár Önkormányzata és a Vörösmarty Színház. Mindkét fél szeretné, ha a város mindennapjainak szerves részévé válna a társulat és a teátrum, amit egy újszerű együttműködés is elősegít. Mindezekről sajtótájékoztartón számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester, Qiuntus Konrád igazgatóhelyettes és Bakonyi Csilla színművész.

 

"Kövesd a sárga utat!" - hirdeti a Vörösmarty Színház bejárata felé vezető felfestés. Frappánsan ez utal a hamarosan induló új évad első darabjára, az "Óz, a nagy varázsló" című előadásra. Nemcsak erre a bemutatóra, hanem az egész évadra lehet már jegyet és bérletet váltani. Ezt tette ma délután Székesfehérvár polgármestere is.

 

Image
.

Családja számára vásárolt négy évadbérletet dr. Cser-Palkovics András. A város polgármestere szeretné, ha ezzel másokat is arra ösztönözne, hogy jegyet, vagy bérletet váltsanak a szeptemberben induló évad előadásaira és töltsék meg a Vörösmarty Színházat.

 

Image
.

"Közösségépítő és értékközvetítő szerepe van napjainkban a színháznak. Ebben szeretnénk segíteni őket azzal, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést és a Vörösmarty Színházat a város életének szerves részévé tesszük." - mondta dr. Cser-Palkovics András.

A közös gondolkodás első lépése, hogy Bakonyi Csilla lesz az elkövetkező időszak önkormányzati rendezvényeinek háziasszonya. A város idei színházi díját elnyert színművész "Székesfehérvár arcaként" segíti a város megjelenését és közvetítő kapocs lesz a színház felé is.

 

Image
.

"A kilencedik évadomat kezdem a Vörösmarty Színházban. Két éve pedig már a családommal együtt itt is élek. Fontos számomra ez a város, ezért is megtisztelő a felkérés." - mondta Bakonyi Csilla.

Quintus Konrád is örömmel fogadta, sőt régóta szorgalmazta az önkormányzattal való szorosabb együttműködést.

 

Image
Fotó: ÖKK

"Pozitív visszajelzés a színháznak, hogy a város polgármestere bérletet vásárolt. Azt üzeni, hogy nemcsak egy előadás, hanem a bemutatásra kerülő darabok. mindegyike, az egész évadterv szimpatikus számára." - mondta a Vörösmarty Színház igazgatóhelyettese.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >