Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Segítsen, hogy segíthessünk
Segítsen, hogy segíthessünk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 25.

Image Az SHS Építő Kft. 2012.november hónapban kampányt indított „Segítsen, hogy segíthessünk” címmel a megélhetési nehézségekkel küzdő családok megsegítésére. A cég vezetői ugyanis elhatározták, hogy minden hónapban rendszeresen erejük, és lehetőségeik szerint megsegítenek egy arra leginkább rászoruló családot.

 
"A www.facebook.com/shs.adomanyozas címen található felhívásunkra, sorra érkeznek a kérések, ezek közül minden hónapban kiválasztunk egyet, aki támogatásunkat elnyeri." - nyilatkozta honlapunknak a cég vezetője - "Novemberben, kampányunk első állomásaként, egy nagyon nehéz anyagi körülmények között élő családhoz látogattunk, ahol a két, még otthon élő, kiskorú gyerekét, és unokáját súlyos betegségével küzdve neveli az idős nagymama. Nekik élelmiszercsomagot adományoztunk."
 
Decemberben, Mikulás napi ajándékozásra láttak vendégül tizenkét fehérvári családot, a gyerekeket műsorral és ajándékkal, a szülőket karácsonyi élelmiszer csomaggal lepték meg.
 
Januári kiválasztottuk egy zámolyi fiatal anyuka, ezt írta nekik:
 
„ Én szeretném a segítségüket kérni nekem van két kislányom akiket egyedül nevelek: egy 18h ónapos és egy 4 hónapos! Zámolyon az édesanyámmal élünk aki beteg, a gyerekek apja el hagyott minket és 53000ft-ot kapok a kislányok után ebből élünk sajnos már nincs tüzelönk kabátba és bunda zsákba alszanak a gyerekek.”
 
Hozzájuk látogatnak el ma, hogy tűzifát vigyenek nekik.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >