Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ideiglenesen áthelyezték a buszmegállót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 17.
ImageA Széchenyi úton zajló szennyvízcsatorna-rekonstrukció és az útfelújítási munkálatok miatt szünetel a forgalom a városközpont irányában lévő Református Általános Iskola elnevezésű buszmegállóban. Ideiglenesen a Horvát István utca – Széchenyi út csomópontja irányába helyezték át a megállót, amely több helyijáratot is érint.
Tovább...
 
Takács Jánosné dr. kitüntetése Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2017. november 17.
ImageA Szociális Munka Napja alkalmából ünnepséget tartott az Emberi Erőforrások Minisztériuma Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az eseménynek az adott kiemelt aktualitást, hogy 20 éve fogadták el a gyermekvédelmi törvényt (a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvényt).
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 17.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 28-án és november 29-én vehetik át az utalványokat az érintettek Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Demencia vs. gondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
Miért félünk a gondnokságtól? Erre a kérdésre is válaszol dr. Csontos Norbert az Alzheimer Café következő összejövetelén november 17-én, pénteken 17.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Zöld suli konferencia a Kossuthban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
Zöld suli konferencia lesz a Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan november 23-án a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Gaja Környezetvédő Egyesület által szervezett diákfórum fő témája a méltányos kereskedelem, amihez interaktív program is kapcsolódik. A rendezvényre november 20-ig lehet regisztrálni.
Tovább...
 
A város 61 fiatalt támogat ösztöndíjjal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
A Városháza Dísztermében köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester azokat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló fiatalokat, akik Alba Regia Ösztöndíjban részesülnek. Az idei tanévben 61-en kapnak tanulmányi támogatást öt hónapon keresztül Székesfehérvár városától.
Tovább...
 
Melyik lázmérőt válasszam? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Dóczi István és Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerészek - Patika Magazin   
2017. november 16.
ImageHiganyos lázmérőket gyártani és forgalmazni - azok környezetszennyező és egészségkárosító hatása miatt - 2009 áprilisa óta tilos az Európai Unióban, így hazánkban is.
Tovább...
 
Készíts szappant házilag!  Vegyszermenteset, finom illatút, amire mindig vágytál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 16.
ImageA múltkor említettem, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé, mert nem távolítják el az elhalt hámsejteket – s közben túl sok zsiradékot oldanak le a bőrfelszínről. Míg a szappan lúgos kémhatása miatt elpusztítja a bőr felületén élő kártevőket, így fertőtlenít és hatékonyan tisztít. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a tévhittel ellentétben nem szárít, hanem hidratál. Ezért is érdemes szappant használnunk tusfürdő helyett.
Tovább...
 
Jótékonysági kézműveskedés a fehérvári NOE csoport klubdélutánján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
ImageA Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) székesfehérvári csoportja legutóbbi klubfoglalkozásán adventi koszorúk és színes dísztárgyak készültek a szervezet országos jótékonysági eseményére. Az alábbiakban olvasható Sebők Jusztina, NOE csoportvezető beszámolója.
Tovább...
 
Újra nyit a városi síbank Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 16.
ImageKözeleg a téli sportok szerelmesei által nagyon várt síszezon. Ahogy hosszú évek óta mindig, most is lesz lehetőség az alapvető felszerelések kölcsönzésére, idén is vár minden sporttársat a székesfehérvári Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában.
Tovább...
 
Adventi programok új helyen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageA korábbiakhoz képest frissített koncepcióval, új programokkal, új helyszínen várják az érdeklődőket Velencén a hagyományos adventi programsorozatra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12233 - 12243 / 21371