Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Borünnep és bohém vidámság Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 29.
ImageRégi, hagyományos rendezvényt helyezett 2016-ban új alapokra Velence városa a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület szakmai közreműködésével. A Szent Orbán Borünnep új fényében, igazi minőségi fesztivállá változott. Minőségi borral, ételekkel, zenével és minden más tekintetben is minőségi eseményekkel.
Tovább...
 
Repülj a végtelenbe Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 29.
ImageSétarepülés, oldtimer repülőgépek (Gerle, Kánya), vitorlázórepülés, ejtőernyős ugrás, valamint arcfestés, ugráló vár és számos érdekes bemutató, program várta mindazokat, akik kilátogattak az idei Repülő Majálisra, ahol a megnyitó során bejelentették: újraépítik a Rotter Lajos által tervezett, a ’36-os berlini olimpián óriási sikert aratott Nemere vitorlázógépet.
Tovább...
 
Hősök Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 29.
ImageMájus utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és vasárnap, a belvárosi Hősök terén zárult az a megemlékezéssorozat, melynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékezett a királyi város. Ma délben Székesfehérvár Önkormányzata közös megemlékezést tartott a Fejér Megyei Önkormányzat, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság és a honvéd hagyományokat őrző civil szervezetek képviselőinek részvételével.
Tovább...
 
Koszorúzások a Hősök Napja tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 26.
A Hősök Napja a háborúkban elesett katonák emléke előtti tisztelgés május utolsó vasárnapján. Székesfehérváron is több helyszínen tartanak megemlékezést pénteken, szombaton és vasárnap. A koszorúzások pénteken a katonatemetőkben kezdődnek, szombaton a Donát és Zobori utcák kereszteződésénél folytatódnak, vasárnap pedig a Hősök terén zárulnak.
Tovább...
 
Székesfehérvárra érkezik a II. Kerékpáros Országkerülés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 26.
ImagePénteken délután ér a Városház térre a Te Se Add Fel Egyesület által kezdeményezett II. Kerékpáros Országkerülés. A menethez, amely május 13-án indult, és 15 nap alatt számos városban hívja fel a figyelmet az autoimmun betegekre Ternován Zoltán vezetésével, székesfehérvári kerékpáros szervezetek is csatlakoznak.
Tovább...
 
Mesés gyerekbirodalom a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
ImageÖtödik születésnapját ünnepli 2017-ben a Hetedhét Játékmúzeum – és vele a Hetedhét Játékfesztivál. Május utolsó hétvégéjén idén is a legkisebbeké lesz a fehérvári Belváros: a megannyi játék, a kézműves foglalkozások és a már hagyományos hétpróba feladatai mellett igényes színpadi műsorok, koncertek várják majd a gyereksereget a Városház téren és a Fő utcán május 27-28-án.
Tovább...
 
Összekapcsolódó épületegyüttesek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
Image4,7 hektáron 35 000 négyzetméternyi hasznos területen kerül kialakításra 15,8 milliárd forintos beruházás keretében az a középiskolai campus, mely négy tanintézmény összesen több mint 2500 diákjának biztosítja majd 2020 szeptemberétől a tanulás lehetőségét egy innovatív 21. századi épületegyüttesben.
Tovább...
 
IV. Fehérvári Egészségpiac szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület   
2017. május 26.
ImageNegyedik alkalommal szervezik meg a Fehérvári Egészségpiacot szombaton a Jancsárkertben. Szeretnék, ha minél több fehérvári megismerné az egészséges életmód alappilléreit, az egészséges élelmiszerektől a könnyen elérhető mozgásformákig.
Tovább...
 
Gyereknapi forgatag és Velencei-tavi aktivitás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 26.
ImageA Mozaik Múzeumtúra idén először megrendezett, rendhagyó múzeumpedagógiai edukációs sorozatának nyolcadik iskolai helyszíne az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium lesz május 26-án, a nagyszabású sorozatot pedig a PlayKID - Minimax Gyereknapon való részvétel koronázza meg május 27-28-án a Millenáris Parkban.
Tovább...
 
Székesfehérvár Sportjáért díjakat adtak át a mai közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 26.
ImageJózsa Dávid vitorlázó műrepülő és Siági Istvánné Varga Vera mű- és szinkronkorcsolya edző kapta idén a Székesfehérvár Közgyűlése által odaítélt „Székesfehérvár Sportjáért” díjat. Az elismeréseket a díjazottaknak ma reggel adta át a közgyűlésen a város polgármestere.
Tovább...
 
Nyitott nap lesz csütörtökön a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
Nyitott napot tart a Szent István Király Múzeum csütörtökön. A Tündérkert ezüstje és aranya elnevezésű program a Rendházban a Fejedelmi kincsek című kiállításhoz kapcsolódó programokra várja az érdeklődőket: tárlatvezetésre, interaktív vésnöki bemutatóra és egy előadásra a pénzverésről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12288 - 12298 / 20760