Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elsődleges feladat a megelőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. október 01.

Image

A társasházak tűzvédelméről is szó volt a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság értekezletén szeptember 30-án, szerdán Székesfehérváron. A megbeszélésen az elmúlt hónapok tevékenységének értékelése mellett áttekintették a közeljövő feladatait.
Tovább...
 
Új fitnesz park és épülő parkolók a Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. október 01.
Átadták Víziváros első szabadtéri fitnesz parkját, melyet a Sarló utca 8-10. szám közötti területen alakítottak ki képviselői keretből. Ugyancsak a napokban a földmunkákkal és a tereprendezéssel elkezdődik a városrészben az a nagyszabású beruházás, melynek keretében több lépcsőben 155 parkolóhelyet építenek ki, zárt kutyafuttatót alakítanak ki és bővítik a zöldfelületet.
Tovább...
 
Felújítás és akadálymentesítés az orvosi rendelőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. szeptember 30.

Image

Befejeződtek a belső felújítási munkálatok a Mészöly Géza utcai orvosi rendelőben, ahol sajtónyilvános bejárást tartottak. A 40 millió forint összértékű rekonstrukció a kétszintes épület akadálymentesítésével, lift kialakításával folytatódik a szükséges engedélyek beszerzését követően. A munkaterület átadásával megkezdődött a felújítás az Esze Tamás utcai rendelőintézetben is, ezért már az itt dolgozó háziorvosok a Mészöly utcai rendelőben fogadják a betegeiket.
Tovább...
 
Vidéki színházigazgatók közgyűlése a fehérvári színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Emőke   
2015. szeptember 30.

Image

A székesfehérvári Vörösmarty Színházban tartotta a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete szokásos közgyűlését.
Tovább...
 
Előadás a Várkörút fejlesztésének eredményeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 30.
Újabb állomásához érkezik a Várkörút felújításához kapcsolódó előadás-sorozat. Szeptember 30-án a Városi Levéltár és Kutatóintézetbe várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Megszületett a megállapodás - Székesfehérváron a Corvinus Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Csordás Csilla, Samu Miklós, Fraller Ildikó   
2015. szeptember 30.

Image

Fontos mérföldkő Székesfehérvár életében a tegnapi nap és a Corvinus Egyetemmel kialakított együttműködés - ezt erősítette meg minden felszólaló a keddi rendkívüli közgyűlésen. A felsőoktatási képzéseket érintő döntések meghozatalára hívták össze az ülést, amelyen egyhangú igen szavazattal hagyta jóvá a képviselőtestület a Székesfehérvár Önkormányzata és a Corvinus Egyetem közötti megállapodást.
Tovább...
 
Rehabilitációs ügyfélszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. szeptember 29.

Image

A megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos beadványokat - pl. rokkantsági ellátás, rehabilitációs ellátás, illetve rehabilitációs kártya igénylése – október elsejétől a kormányablakokban és okmányirodákban veszik át az ügyintézők.
Tovább...
 
Potyautas az üstökösön Nyomtatás E-mail
Írta: Trupka Zoltán   
2015. szeptember 29.

Image

Az Európai Űrügynökség Rosetta nevű űrszondája 10 évig tartó repülés után tavaly augusztusban érkezett a 67P/Csurjumov-Geraszimenko-üstököshöz, majd novemberben az üstökös magjára bocsájtotta Philae nevű leszálló egységét. Utóbbi felműszerezésében igen jelentős volt a magyar részvétel; a tápellátó egységen és a fedélzeti számítógépen kívül két mérőműszer is a hazai szakemberek munkáját dicséri.
Tovább...
 
FEJÉR A LEGEGÉSZSÉGESEBB Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. szeptember 29.

Image

Fejér megye is felkerült a koleszterintérképre, mint a legegészségesebb megye, azonban így is minden harmadik lakosnak javasolható az életmódváltás. Az országos statisztika alapján elmondható, hogy a Fejér megyei eredmények az országban a legjobbak, a hölgyek pedig abszolút elsők e tekintetben. Míg a férfiak 65%-a, addig a hölgyek 68%-a egészséges a szűrővizsgálatok alapján. De még így is minden harmadik férfi és nő érintett a megyében, akiknek emelkedett vagy magas a koleszterinszintje.
Tovább...
 
A család és a munka összehangolása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 29.

Image

A nők életében mindig nagy dilemmát jelentett, hogy szakmájukat, karrierjüket helyezzék-e előtérbe, vagy a családot: a gyermekvállalást és a gyermeknevelést.
Tovább...
 
Pólónyomtatás egyedi kérésre is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 29.
Sokan szeretik az egyedi dolgokat, ruházatban kiváltképp. A darab dizájnolása sem mindegy, így az sem, hogy milyen minta, embléma, felirat díszíti.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14224 - 14234 / 20778