Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kemenceavató és főzőverseny a 6. Börgöndi Mulatságokon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a 6. Börgöndi Mulatságokon szeptember 5-én, szombaton. A kézműves kirakodóvásár, ügyességi versenyek és a zenés-táncos bemutatók mellett idén is meghirdetik a főzőversenyt. A mulatságok keretében avatják fel a városrész új, közösségi kemencéjét.
Tovább...
 
Székesfehérvári Mangalica Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Ismét megnyitja kapuit a Belváros éléskamrája Székesfehérváron. Szeptember 4-6-a között, péntektől vasárnapig tartanak a IV. Székesfehérvári Mangalica Fesztivál programjai az Alba Plaza előtti téren, ahol közvetlenül a tenyésztőktől és a termelőktől lehet vásárolni eredeti, ellenőrzött termékeket, finomságokat. Lehet találkozni élő állatokkal, napközben pedig népzene, gasztro bemutatók, vásári komédia és koncertek színesítik a fesztivált.
Tovább...
 
IDÉN IS MEGRENDEZIK A SZEDRESKERTI MULATSÁGOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

2015. szeptember 5-én ismét megrendezik a hagyományos Szedreskerti Mulatság. A programok 15 órakor kezdődnek, az esemény helyszíne a Palotai úti sportpálya lesz. A délután folyamán lesz néptánc, gyermekműsor és sláger egyveleg, valamint fellép Solymos Tóni is. A mulatságot rock and roll party zárja este nyolc órától.
Tovább...
 
IX. Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Soponyán az Ökoturisztikai Központban rendezik meg szombaton a IX. Vadgasztronómiai Fesztivált. Az érdeklődők főzőversenyen és korongvadászaton vehetnek részt, szerveznek kutyabemutatót, valamint számtalan zenés, táncos színpadi produkció szórakoztatja a kilátogatókat. A hétvégi fesztiválhoz kapcsolódó programok közül például terepjáró tesztvezetés, gasztro-udvar, vadmalacsütés és kézműves kirakodóvásár kínál tartalmas időtöltést.
Tovább...
 
Kisfaludi vigadalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Kézművesek, veterán autók, színpadi fellépők, főzőverseny, de még tűzoltási bemutató is lesz az idén először megrendezésre kerülő Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság programjai között. A mulatság utcabállal zárul.
Tovább...
 
Szüreti felvonulás és bál Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Szüreti felvonulást és bált rendeznek szombaton Sukorón. A helyi focipályán felállított rendezvénysátorban a pusztaszabolcsi Voice Band szórakoztatja majd a közönséget.
Tovább...
 
XXI. Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevál Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. szeptember 03.

Image

Immár huszonegyedik alkalommal rendezik meg szeptember 3-6. között a Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevált. A nagy hagyományokkal rendelkező programsorozatra idén húsz ballont várnak a szervezők, a hazai csapatokon kívül Németországból, Lengyelországból, Ausztriából, valamint Erdélyből is érkeznek versenyzők.
Tovább...
 
Lassan, de biztosan jön az ősz... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. szeptember 03.

Image

Az elmúlt napokban még tombolt a hőség, mától azonban szépen lassan, de biztosan átalakul az időjárás, napról napra hűvösebb lesz, s - mostani állás szezint - 30 fokot elérő strandidővel már nem számolhatunk. Változékony késő nyári, kora őszi időszak jön, egyre többfelé és egyre több csapadékkal, időnként széllel.
Tovább...
 
Ízes forgatag két napon át Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. szeptember 03.

Image

Ízek, színek és illatok kavalkádja jellemzi a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot, amelyre immáron tizenegyedik alkalommal invitálja a fehérváriakat és a látogatókat Székesfehérvár Önkormányzata. A város egyik legnépszerűbb és leginkább várt közösségépítő eseménye szeptember 12-én és 13-án, szombaton és vasárnap zajlik Fehérvár szívében, és a közkedvelt főzőverseny mellett szórakoztató programokat is kíná
l.
Tovább...
 
Jubileumi bélyegkiállítás lesz Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. szeptember 03.

Image

A 90 éves Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör jubileumi bélyegkiállítást rendez a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Városi Kör elnöke, Szabó Mátyás beszélt az évfordulóalkalmából tervezett ünnepi kiadványról és a rendezvényekről. A sajtótájékoztatón Székesfehérvár önkormányzatát Róth Péter alpolgármester képviselte.
Tovább...
 
Konferencia a 110 éve született Dr. Romhányi György emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. szeptember 03.
Dr. Romhányi György professzor születésének 110. évfordulója alkalmából megemlékezést tartottak Székesfehérváron. A résztvevők megkoszorúzták az Oskola utcában található Romhányi-emléktáblát, majd a Hiemer-házban kezdődő konferencián átadták a Romhányi Díjat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14378 - 14388 / 20835