Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Támogatást nyertek a tűzoltó egyesületek Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2016. február 01.
ImageTöbb mint húszmillió forint értékben nyertek támogatást az önkéntes tűzoltó egyesületek Fejér megyéből az önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek 2015. évi országos pályázatán. Az önkéntesek laktanya felújításra, üzemeltetési költségekre, tűzoltó technika kezelői képesítések megszerzésére, valamint eszközbeszerzésre kérhettek támogatást.
Tovább...
 
Első világháborús vetélkedőt hirdetett a Városi Levéltár és Kutatóintézet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 01.
ImageKözépiskolás csapatok számára hirdetett történelmi vetélkedőt „Székesfehérvár és az I. világháború” címmel a Városi Levéltár és Kutatóintézet. A háromfordulós tudáspróbára 2016. február 1-5-e között lehet jelentkezni az iskolákban, a döntőt április 27-én rendezik a Hiemer-házban. A legsikeresebben szereplő csapatok fesztiválbelépőket és értékes tárgyjutalmakat kapnak.
Tovább...
 
A "Nemzet Rozmárja" újra csobbant Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 01.
ImageA Velencei Karnevál egyik legnagyobb tömeget vonzó látványossága Schirilla György jeges fürdőzése volt.
Tovább...
 
Tevékeny közösségek pályázatát várja az Élelmiszerlavina program Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2016. január 29.
ImageFebruár 18-ig várják önkormányzatok, oktatási intézmények és civil szervezetek pályázatait a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában. A nyertes pályázók több százezer forint értékű zöldség vetőmaghoz juthatnak, amelyből közösségi termelést indíthatnak földjeiken.
Tovább...
 
Wellness-szótár: Mi micsoda a 2016-os wellness-trendek világában? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageMi a különbség wellness és spa között? Mitől bio a bioszauna, és mitől medical a wellness? Nap mint nap találkozunk a különböző idegen kifejezésekkel, némelyikről tudjuk, másokról csak sejtjük, hogy pontosan mit is takarhatnak. A hévízi NaturMed Hotel Carbona wellness-szótára segít rendet tenni a legfontosabb fogalmak között, hogy 2016-ban is magabiztosan wellnessezhessünk.
Tovább...
 
Február közepén kezdődik a Csónakázó-tó mederkotrása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 29.
Február közepén kezdi a közbeszerzésen nyertes kivitelező a Csónakázó-tó mederkotrását és partrekonstrukcióját. A felújítás még tavaly novemberben a vízeresztéssel vette kezdetét és a tóból a Varga-csatornán keresztül több mint 52 ezer köbméter vizet eresztettek le, hogy a tómeder szikkadása után megkezdődhessen a kotrás.
Tovább...
 
Porcelántitkok és újabb nyomozás a Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
Hétvégi családi foglalkozásokkal várja az érdeklődőket a Szent István Király Múzeum. Január 30-án, szombaton délután folytatódik a Mi a téMA?, ezúttal a porcelánokkal a középpontban, valamint Egy újabb rejtélyes eset megfejtéséhez hívnak Sherlockokat és Watsonokat. A programok ingyenesek, minden kíváncsi gyereket és szülőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Megkezdődtek a farsangi mulatságok a város intézményeiben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. január 28.
ImageZajlanak a farsangi programok a város óvodáiban. Tegnap a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodába is jelmezben érkeztek a gyerekek.
Tovább...
 
Elkészült a sóstói kerékpárút Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 28.
Image1880 m hosszú kerékpárút épült Székesfehérváron a 8. számú főút kiváltására a Japán utca – Amerikai fasor – Holland fasor mentén az Európai Unió támogatásával.
Tovább...
 
Újjáalakult a Fejér Megyei Békéltető Testület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 28.
ImageÚjjáalakult a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett független testületként működő Fejér Megyei Békéltető Testület. A 20 tagú testület új elnököt és elnökhelyettest választott, az elnök dr. Vári Kovács József , az elnökhelyettes dr. Reichert Péter lett. A békéltető testület célja, hogy a fogyasztó és a szolgáltató között kialakult vitás kérdéseket bíróságon kívül rendezze.
Tovább...
 
Alba Regia Felsőoktatási Expo Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. január 27.
ImageMár a megnyitóra megtelt érdeklődő középiskolásokkal és pedagógusokkal a Vodafone Sportcentrum, ahol első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t Székesfehérvár Önkormányzatának kezdeményezésére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14488 - 14498 / 21435