Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szilvamag, közbiztonság, tömegközlekedés Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. október 13.

ImageLakossági fórumot tartott szerdán este Brájer Éva a Maroshegy önkormányzati képviselője a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A fórumon ott volt dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Bozai István városgondnok és dr. Csizek Tibor Székesfehérvár rendőrkapitánya is. Szó volt a Szilvamag környékéről, az elkerülő út zajvédő faláról, közbiztonsági kérdésekről és a város tömegközlekedésének tervezett átalakításáról is.

Tovább...
 
Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepeli a Rákóczi Úti Óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. október 13.

ImageEbben az évben ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a Rákóczi Úti Óvoda. Ebből az alkalomból tartottak ünnepséget az intézményben szerdán délelőtt, ahol az intézmény korábbi vezetője és óvónői mellett Székesfehérvár polgármestere is ellátogatott. Az óvodába jelenleg mintegy kétszáz gyermek jár.

Tovább...
 
Hatékony, átlátható és polgárbarát igazságszolgáltatásra van szükség Nyomtatás E-mail
Írta: Andrikó Máté, kormany.hu   
2011. október 13.

ImageA cél leegyszerűsítve az, hogy minden ügyben legfeljebb két éven belül jogerős ítélet szülessen – fogalmazott Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár, akit annak kapcsán kérdeztünk, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kidolgozta a bírósági szervezetet és a bírák jogállását érintő jogszabályok normaszövegét, amely az 1997-es bírósági reformmal bevezetett modell helyébe léphet.

Tovább...
 
Alcoa Közösségi Szolgálat Hónap - festés a Vasvári Pál Gimnáziumban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. október 13.

Image“Csatlakozz hozzánk és döntsünk rekordot az idei Közösségi Szolgálat Hónap során!” - felkiáltással hirdette meg az Alcoa 2011-ben immár hatodik alkalommal világszintű Közösségi Szolgálati Hónapját, melynek során minden munkatársukat arra bátorítják, hogy tegyen valamit a közösség, a lakókörnyezete javára.

Tovább...
 
Családi házból az országhatáron kívülre - 20 éves a fehérvári Mentavill Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. október 12.

ImageFennállásának 20 évfordulóját ünnepli idén a székesfehérvári Mentavill épületvillamossági nagykereskedés. Az 1991-ben alakult családi vállalkozást Mentes István és felesége alapította és azóta a cég az országhatárokon kívülre is terjeszkedett. A vállalat jelenleg 194 magyarországi munkahelyet biztosít, melyeket a gazdasági válság ideje allatt is fenttartottak.

Tovább...
 
Új esélyegyenlőségi stratégiák és cselekvési tervek kialakulóban Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. október 12.

ImagePozitív irányú változás figyelhető meg az európai szintű esélyegyenlőségi politikák tervezésénél, ami reményre adhat okot - fogalmazott Bernáth Ildikó fogyatékosságügyért felelős miniszteri biztos a Budapest Kongresszusi Központban megrendezett „Ütközések” című esélyegyenlőségi szakmai konferencián.

Tovább...
 
Tovább fejlődhetnek a kapcsolatok Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. október 12.

ImageNémetországból érkezett diákokat fogadtak tegnap délelőtt a Városházán. A höhenmölseni Agricolagymnasium és a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézménye között több mint egy évtizede működik testvériskolai kapcsolat, ennek keretében érkeztek a vendégek Magyarországra. A kilenc német tanulót és kísérő pedagógusaikat Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok köszöntötte a Városháza nagytanácstermében.

Tovább...
 
Orbán Viktor: Vissza kell állítanunk a munka becsületét! Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. október 12.

ImageKözös feladatunk az, hogy 2014-ig Európa legversenyképesebb gazdasági környezetét alakítsuk ki - hangsúlyozta a miniszterelnök kedden, az országos érdekegyeztetés új fórumaként működő Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) alakuló ülésén.

Tovább...
 
Vizsgálóbizottság alakult a jogi felelősség megállapítására Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. október 11.

ImageMegalakult és elfogadta munkatervét hétfőn a 2002-2010 közötti államadósság-növekedés miatti esetleges jogi felelősséget vizsgáló parlamenti albizottság. A testület elnöke, a fideszes Cser-Palkovics András az MTI-nek elmondta, minimum négy ülést terveznek, és várhatóan szakértői anyagokat is kérnek majd.

Tovább...
 
Francia küldöttség látogatott a megyei kormányhivatalba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 11.

ImageVezető közigazgatási szakemberekből álló, francia belügyi delegáció látogatott a Fejér Megyei Kormányhivatalba, Michel Pinauldt prefektus vezetésével. A küldöttség tagjait dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott és dr. Balogh Ibolya főigazgató fogadta. Dr. Dorkota Lajos tájékoztatást adott a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezetéről, működéséről, sokrétű tevékenységéről.

Tovább...
 
Városi delegáció járt Erdélyben Nyomtatás E-mail
Írta: Halász Etelka   
2011. október 11.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzatának hivatalos delegációja - dr. Cser-Palkovics András polgármester, Róth Péter alpolgármester és Mészáros Attila tanácsnok - keresett fel három határon túli várost, Nagyváradot, Gyergyószentmiklóst és Csíkszeredát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17942 - 17952 / 21573