Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megmentik és tovább működtetik - állami kézbe kerül a VVSI Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 27.

ImageA Velencei-tavi Vízi Sportiskola jövőjéről tartott sajtótájékoztatót Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, L. Simon László országgyűlési képviselő és Tóth István gárdonyi polgármester, ugyanis az állami tulajdonban levő Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. működteti október elsejétől a Velencei-tavi Vízi Sportiskolát.

Tovább...
 
Cser-Palkovics András az államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: MTI - T. M.   
2011. szeptember 27.

ImageA 2002-2010 közötti lakossági deviza-eladósodás okainak feltárására, valamint az esetleges kormányzati felelősség vizsgálatára is albizottságot hozott létre az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága. Az albizottság elnökének dr. Cser-Palkovics Andrást választották meg.

Tovább...
 
Orbán: A mi dolgunk, hogy megvédjük az embereket Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. szeptember 27.

ImageA kormány eltökélt abban, hogy segély helyett munkát próbáljon adni az embereknek, hogy megteremtse azt a lehetőséget, hogy Magyarországon jobban lehessen élni. – hangsúlyozta Orbán Viktor hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában.

Tovább...
 
Látogatások a testvériesség jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. szeptember 27.

ImageTestvérvárosi delegációk érkeztek Székesfehérvárra múlt héten a németországi Schwäbisch Gmündből, az erdélyi Gyulafehérvárról, illetve a horvátországi Zadarból és Biogradból. A találkozók és programok a kölcsönös szimpátia és segítségnyújtás jegyében teltek, erősítetve ezzel a város határon túli kötődéseit, melyekre dr. Cser-Palkovics András polgármester szerint nagy szükség van a jelenben és a jövőben is.

Tovább...
 
Októberben kiírják a Fogyasztók Kiváló Boltja idei pályázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 27.

ImageKözös sajtótájékoztatón számolt be a Székesfehérváron induló új fogyasztóvédelmi szolgáltatásokról Róth Péter alpolgármester, Domokos Tamás, az Echo módszertani igazgatója és Németh László. Októberben kiírják a Fogyasztók Kiváló Boltja pályázatot, folytatódik a középiskolásoknak a disputa-sorozat és on-line kutatás is indul.

Tovább...
 
Több pénz az iskolai diáksport és az utánpótlás támogatására Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. szeptember 27.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzata és a fenntartásában működő iskolák kiemelt feladatnak tekintik a tanulók szabadidős sporttevékenységének támogatását és a szükséges feltételek biztosítását. A Közgyűlés döntésének értelmében 25 millió forintot különítenek el a 2012-es költségvetésben az iskolai sportkörök támogatására. Az utánpótlás-nevelésben résztvevő sportszervezeteket ugyancsak pluszforrással segítik úgy, hogy az 55 millió forint összegű Sport Alapba 25 millió forintot csoportosítanak át szeptemberben a költségvetés általános tartalékából.

Tovább...
 
Sportról jogászok közt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 26.

ImageA Magyar Jogász Egylet Fejér Megyei Szervezete jogásznapot tartott pénteken a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében, ahol a sportfinanszírozás új lehetőségei mellett szó volt a sporthuliganizmus megfékezéséről és a sport szürkegazdaságának felszámolásáról is. A bevezető előadást dr. Kiss László alkotmánybíró tartotta, a szakmai napot pedig dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg.

Tovább...
 
Ötszáz bogrács a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 26.

ImageIdén is több tízezer ember látogatott ki a Fehérvári Lecsófőző Vigasság programjaira. A Romkerttől a Városház térig kézműves sátrak várják a látogatókat, a Várkörút teljes hosszában pedig rekord számú, 500 lecsófőző készíti a finom ételeket.

Tovább...
 
Honvéd Fesztivállal emlékeznek a győzelmes pákozdi csatára Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2011. szeptember 26.

ImageMinden korosztály számára érdekes és vonzó programokkal gazdagított rendezvényekkel várták az érdeklődőket a Pákozdi Katonai Emlékparkba a szervezők a Honvéd Fesztiválra. A pákozdi csata máig ható üzenetéről beszéltek az emlékezők.

Tovább...
 
Kedvezményes gyógyfürdő belépő a fehérvári nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 26.

ImageIdősek Világnapi ünnepséget szervezett Székesfehérvár Önkormányzata, ahol a városban élő nyugdíjasokat köszöntötték. Az ünnepi műsor mellett egy régi kérés, a kedvezményes gyógyfürdő belépő biztosítása is teljesült. Dr. Cser-Palkovics András polgármester bejelentette: október elsejétől féláron válthatnak belépőt az agárdi gyógyfürdőbe a fehérvári nyugdíjasok.

Tovább...
 
befejeződött a Hiemer-ház III. ütemének felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 23.

ImageNéhány apróságon kívül befejeződött a Hiemer-ház teljes felújítása. A napokban bejárást tartottak az épületben, melyen a város polgármestere mellett az alpolgármesterek és a város jegyzője is ott volt. Dr. Cser-Palkovics András az összefogás erejét hangsúlyozta, hiszen önkormányzati ciklusokon átívelő program fejeződik be. A felújított épületnek hamarosan hivatalos átadó ünnepsége is lesz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17997 - 18007 / 21573