Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A válságból kivezető egyetlen út - egy új politika, új választás útján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

Image"Orbán Viktor már tavaly nyár óta többször világosan és részletesen kifejtette álláspontját a válság okairól és megoldási lehetőségeiről. Az általa elmondottakat minden tekintetben visszaigazolták az elmúlt időszak drámai válságjelenségei. Ha Szabó Zoltán Orbán Viktor helyett Magyarországgal, a magyar emberekkel is hajlandó lenne foglalkozni, ő is belátná, hogy a válságból egyetlen út vezet ki: egy új kezdet és egy új politika, új választás útján." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében...

 
Hogyan válhatnak turisztikai "mágnessé" a települések? Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. február 06.

ImageBármely terület turisztikai célpont lehet, minden ott élő marketinges is egyben. Fontos, hogy a megye idegenforgalmi rendezvényei ne csak helyi szintűek legyenek, egymásra is épüljenek – hangzott el a rácalmási, festői környezetben található Jankovich-kúria konferenciaközpontjában február 4-én. A II. alkalommal megtartott megyei turisztikai szaknapon aktuális turisztikai információkkal látták el a felkért szakmai előadók a meghívottakat.

Tovább...
 
Orbán Viktor levele Fodor Gábornak Nyomtatás E-mail
Írta: Orbán Viktor   
2009. február 06.

ImageTisztelt Elnök Úr! A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség álláspontja a válság kezdete óta világos, egyértelmű, amit az elmúlt hónapok, hetek drámai gazdasági válságjelenségei - sajnos - minden tekintetben visszaigazoltak. Megítélésünk szerint a gazdasági válság Magyarországot megrendítő hatásának oka a kormánnyal és a kormányzati politikával szemben fennálló súlyos bizalmi és hitelességi válság. Ennek megfelelően úgy gondolom, hogy a válságból való kilábalás is csak a politikai bizalom és hitelesség helyreállításával kezdődhet.

Tovább...
 
Gyurcsány korrupcióellenes hivatala Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 06.

ImageKommentár nélkül: "Senki sem veszi komolyan egy olyan politikus korrupcióellenes fogadkozásait, akinek a cége valamiért olcsóbban kapta az áramot, mint a többiek, és akinek meggazdagodásában állami forintok is komoly szerepet játszottak." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közeményében... 

 
Kocsma helyett válasszuk a családot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 05.

Image„Ez egy olyan kérdés, amiben mindenképpen meg kell hallgatni az emberek véleményét!” – kezdte beszélgetésünket Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő, amikor arról kérdeztük, hogy mit gondol arról, hogy a székesfehérvári üzletek nyitvatartásáról szóló rendelet megalkotása okán kérdőíves felmérést végez a Polgármesteri Hivatal. A képviselő asszony szerint szükségesek a „megszorítások”, hogy az emberek „nyugodt életet” élhessenek, és jobban tudjanak foglalkozni a családjukkal.

Tovább...
 
Guantanamoi foglyok Magyarországon? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 05.

Image"Egyetértünk Göncz Kingával: valóban fontos, hogy felszámolják a guantanamoi tábort, de a Fidesz szerint ennél sokkal fontosabb a magyar emberek biztonsága." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "Maga az új amerikai elnök fejezte ki aggodalmát egy nyilatkozatban amiatt, hogy a fogolytáborból szabadulók újabb terrorcselekményeket követhetnek el. Szaúd-Arábiából pedig olyan hírek érkeztek, hogy a hatóságok őrizetbe vettek kilenc iszlamistát, köztük több olyat, aki egy ideig Guantánamón raboskodott, de később visszatérhetett szülőhazájába, és megint az al-Kaidához csatlakozott."

Tovább...
 
Közszemlén a Sóstó Ipari Park tervmódosítása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. február 05.

A városrendezési tervek az egyes ingatlantulajdonosok építési jogai mellett a közösségi érdekképviseletet is el kell hogy lássák, hiszen a közterületeket, város- és utcaképet befolyásoló beavatkozásokról van szó. Jogszabály írja elő a városrendezési tervek és módosítások közszemlén való bemutatását.

Tovább...
 
"Emberségről példát...mindeneknek ők adnak" Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2009. február 04.

ImageSzékesfehérvár városa már a honfoglalás óta napjainkig fontos hadászati-katonai központ szerepét töltötte be. A honvédségnek a civil lakossággal történő folyamatos együttműködésének így évszázados hagyományai vannak, amelyek napjainkban is folytatódnak. A város lakói és az itt állomásozó katonai egységek évszázadokon át mint egy „nagy család” közösségben éltek egymással. Hosszú idő óta a helyőrség léte fontos, meghatározó szerepet töltött be a város és az itt élők életében.

Tovább...
 
Gyűlnek-gyűlnek az aláírások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 03.

ImageSzékesfehérváron is aláírásokat gyűjtött Seres Mária annak érdekében, hogy népszavazást tudjon kezdeményezni az országgyűlési képviselők számla nélküli költségtérítésének megszüntetésé kapcsán. A népszavazás kiírásához 200.000 aláírás szükséges, az íveket pedig február 12-én, 16 óráig kell benyújtani az Országos Választási Bizottsághoz. Seres Mária tegnap városunkba látogatott, s ekkor tudatta a sajtóval, hogy már több, mint 150.000 ember értett egyet céljaival, s adta nevét a kampányhoz.

Tovább...
 
Szijjártó Péter a Fidesz Elnöki Stábjának vezetője! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. február 03.

ImageFebruár elsejétől megtörténik az új irányítási rendszer bevezetése a Fidesz - Magyar Polgári Szövetségnél - tájékoztat a Fidesz Sajtóosztályának közleménye. A következő napokban részletesen beszámolunk az új rendszer kialakításáról!

Tovább...
 
A fő ok: Gyurcsány Ferenc alkalmatlansága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 03.

Image„A forint árfolyamzuhanásának legfőbb oka a kormány és Gyurcsány Ferenc alkalmatlansága.” – áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében – „A piac teljesen hiteltelennek tartja Magyarország jelenlegi vezetését, ma már senki sem bízik abban, hogy ez a kormány képes hatékonyan kezelni a válságot. Ahhoz, hogy az ország meginduljon a válságból kivezető úton, egy új, hiteles, cselekvőképes kormányra van szükség, mely bírja a választók felhatalmazását. Ehhez pedig minél hamarabb, lehetőleg már az EP-választással egyidőben új országgyűlési választásokra van szükség.”

 
<< Első < Előző 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20582 - 20592 / 21376