Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Belvárosi Fidelitas Klub megnyitó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 17.

ImageA belvárosi és a budapesti Fidelitas régi nagy álma vált valóra, amikor rengeteg munka és sok-sok várakozás után elkészült a Fidelitas első fővárosi közösségi klubja a Belváros szívében, az Aulich utcában. 2008. december 18-án (holnap) este 8-tól ezen klub megnyitója lesz, melyre szeretettel várunk mindenkit!

Tovább...
 
Kiosztották a TÓTH ISTVÁN - TÓTH TERÉZIA ÖSZTÖNDÍJAKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 17.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is 96 általános és középiskolás székesfehérvári diák részesült a Tóth István – Tóth Terézia ösztöndíjban. A támogatást – havi három és hét ezer forint közötti összeget - januártól kapják a kiválasztott, jó tanulmányi eredményű, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok. Az ösztöndíj alapját a Székesfehérvárról Kanadába vándorolt Tóth István és Tóth Terézia által letétbe helyezett örökség kamata képezi.

Tovább...
 
Folytatódik a sztrájk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

ImageBár a vonatozni vágyók jelentős javulást tapasztalhatnak ma a vasúti közlekedésben, azért még számos járatkimaradásra és késésre lehet számítani, hiszen a sztrájk „alapjában” most is tart. Budapesten működik a Nyugati és a Keleti pályaudvar, a Déli viszont nem – ami a székesfehérváriak számára igencsak rossz hírt jelent. Viszont: a fővárosból minden második vonatpárt elindítják városunkba, és a Székesfehérvárról Veszprémbe tartó utasok is „csíphetnek el” olykor vonatokat úticéljuknak megfelelően.

 
FIDELITAS SZÜLETÉSNAP DEBRECENBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 16.

ImageA december 6-ára valószínű nem csak a Mikulás érkezése miatt fognak emlékezni a Fidelitas tagok országszerte, ugyanis idén először a FIDELITAS születésnapját ezen a napon ünnepelhettük meg Debrecenben. Az országos elnökség sárospataki ülésén döntött arról, hogy a debreceni csoport szervezheti meg ezt az ünnepi bulit.

Tovább...
 
Nyílt nap a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 15.

ImageNyílt napot tartanak a Kodolányi János Főiskolán holnap, 10 órától. Szondy Réka, a KJF sajtóreferense arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a rendezvényt az intézmény „A” épületében tartják (cím: Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.). Ennek során az érdeklődőknek bemutatják a főiskolán folyó képzéseket, szakokat („óra-betekintéssel”), valamint ismertetik a diákokat a KJF-et érintő továbbtanulási lehetőségekről.

 
Vasút - sztrájk! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 15.

ImageSztrájkolnak a vasutasok. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének tájékoztatása szerint Kelet- és Közép-Magyarországon teljes körű sztrájkot tartanak, a nyugati területeken pedig vannak olyan vonalak, ahol késésekkel ugyan, de közlekednek a szerelvények. A nemzetközi vonatok nem járnak - kivételt képez a Belgrádból érkező gyorsvonat, ahogy az InterCity és a belföldi gyorsvonatok sem siklanak a síneken.

Tovább...
 
Fejér megye  az otthonunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

Image„Otthonunk Fejér megye” –címmel programsorozatot szervezett a Fejér Megyei Önkormányzat Bicskén, Móron, Velencén, Pusztaszabolcson, Sárbogárdon, Lajoskomáromban és Polgárdiban az elmúlt hetekben. A cél az volt, hogy a helyi lakosok problémáit feltérképezzék és megoldást keressenek azokra. A „kiértékelésre” a Megyeházán gyűltek össze az illetékesek.

Tovább...
 
Gyurcsán Ferenc hazudott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

Image"Gyurcsány Ferenc arcátlanul hazudott most is, hiszen volt mersze a nyugdíjak értékének megőrzéséről beszélni, miközben a kormány elvette 13. havi nyugdíjat. A kormány átfogó és brutális támadást indított a nyugdíjasok ellen azzal, hogy három egymást követő évben is csökkentik a nyugdíjak reálértékét."- áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének tegnapi közleményében. 

 
Amikor legfényesebb a Hold Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageAz éjjel láthattuk a legnagyobbnak és legfényesebbnek a teliholdat. Az év legutolsó holdtöltekor ugyanis a Hold szögátmérője tizennégy százalékkal nagyobb és harminc százalékkal fényesebb volt, mint máskor. Sőt, ez egybeesett egy másik jelenséggel is: égi kísérőnk az éjszaka került a legközelebb bolygónkhoz.

 
Elő közvetítés a Fidesz-választmány üléséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageA www.fidesz.hu honlapon ma, december 13-án élő közvetítés látható a Fidesz Országos Választmányának kibővített, évadzáró üléséről. Felszólal: Orbán Viktor, Varga Mihály és Pokorni Zoltán.

 
Karácsony Bodajkon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 13.

ImageBodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete karácsonyi rendezvénysorozatra várja a helyi lakókat és vendégeiket december 23-án, 16 órától, Gelencsér József néprajzkutató védnökségével. A program a Salgói János által átdolgozott „Fellegi Imre: Fejezetek Bodajk múltjából” című kötet ünnepélyes átadásával és a bodajki művészek kiállításával kezdődik a Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20615 - 20625 / 21306