Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Energia-roadshow Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Image„Nyitva az ablak – hatékonyság és szakértelem” ezzel a mottóval indította útjára a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Energia Központ Kht. azt a nyolcállomásos szakmai roadshow-t, amelynek ötödik rendezvényére november 25-én Székesfehérváron került sor. – kaptuk a hírt Saliga Enikőtől - Az eseményen az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) regionális és megyei eredményeit összegezték, és beszámoltak a pályázati feltételek egyszerűsítéséről is.

Tovább...
 
A szolgáltató csak megrendelés esetén tisztítja a szennyvízcsatornát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 26.

ImageA napokban Székesfehérvár több pontjáról kapott a Fejérvíz fogyasztói bejelentést, hogy ismeretlenek a „vízműre” hivatkozva vállalkozásokat és magánszemélyeket kerestek fel azzal, hogy a szennyvízcsatornát ki kell tisztítani. Felhívják fogyasztók figyelmét, hogy a Fejervíz Zrt.- nek nincs szerződéses kapcsolata csatornatisztításra semmilyen külső vállalkozóval, ilyennel senkit sem bíztak meg.

Tovább...
 
Családi délután az Almássy-telepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

ImageCsaládi délutánt szerveznek december 5-én, 16:30-tól az Öreghegyi és az Almássy-telepi plébániák karitász csoportjai az Almássy-telepi Közösségi Házban. A programon legutóbb Levente Péter előadását élvezhették a hívek (Döbrentei Ildikó sajnos betegsége miatt nem tudott eleget tenni a meghívásnak), most pedig a Kossuth Lajos és Zentai Úti Általános Iskola növendékei, valamint az Öreghegyi Plébánia gitáros zenekara lép fel.

Tovább...
 
A válságos időkben kiemelten segíteni kell a rászorulókon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageA válságos időkben nemcsak a vállalkozókkal, hanem az „elesett magánemberekkel” is foglalkozik a Polgári Frakció. - Vargha Tamás tanácsnok és Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke sajtótájékoztató keretében hirdette meg azt a jótékonysági akciót, amely keretében ruhaneműt és tartós élelmiszereket gyűjtenek a rászorulóknak.

Tovább...
 
Szociális perverzió Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 25.

ImageOroján Sándor szerint a kormány jövő évi büdzsé-tervezete Heves megyéből nézve nem más, mint szociális perverzió. A Fidelitas Heves megyei elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány Heves megyei, rászorult gyerekeken spóroljon, miközben milliárdokat tapsol el kommunikációra.

Tovább...
 
Bodajkon is ingyenes lesz HPV elleni védőoltás? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageTársadalmi összefogásra kéri a bodajki lakosokat a helyi polgármester, Oszlánszki Zsolt. A cél az, hogy minden érintett fiatal ingyenesen kaphassa meg a HPV elleni védőoltást. Mint ismeretes, a székesfehérvári Közgyűlés legutóbbi ülésén megszavazta a fiatal lányok méhnyakrák elleni védőoltásának 100 %-os anyagi támogatását. Ennek értelmében városunkban minden 12 éves lány (1347 gyermek) térítésmentesen juthat hozzá a védőoltáshoz.

Tovább...
 
Ünnepség Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

Nem fog éhezni és fázni az, aki ma este, 18 órakor részt vesz a székesfehérvári Katalin-napi ünnepségen. A program ugyan a Liszt Ferenc utcában álló „Kati néni” szobránál kerül megrendezésre, ám a hideg ellen „megvéd” majd a forralt bor, amelyről a Hagyományos Piacokért Egyesület, a Fehérvári Polgárok Egyesülete és a Ring Ker Bt. gondoskodik. Ehhez persze harapnivaló is jár, valamint muzsika és tánc a Tilinkó Zenekar és az Alba Regia Táncegyüttes Senior Csoportjának jóvoltából.

 
A III. évezred technológiái konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

ImageA Nagyváradi Egyetem Építészeti és Kivitelezési Kara negyedik alkalommal rendezte meg fenti címmel tudományos konferenciáját, ahol építészek, építőmérnökök és földmérők találkoznak. Szepes Andrástól megtudtuk: a konferencia célja, hogy közös platformot adjon az építészek és a kivitelezésben dolgozó mérnökök számára. A téma a címbe van kódolva, és igen nagy szabadságfokkal rendelkezik. Elfér ebben a tervezés minden problémája, a kivitelezés érdekességei, és természetesen az építésirányítás és mozgásvizsgálat geodéziai kérdései.

Tovább...
 
BNT - konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

A nemrégiben létrejött, mintegy 200 civil szervezetet tömörítő új magyar összefogás, a "BNT" Kunszentmiklóson tartja a következő munkakonferenciáját és önkéntes felkészítését. – tudtuk meg Jakubek Tibortól - Aki úgy gondolja, hogy tehet valamit a dolgok jobbra fordulásáért, az ország boldogulásáért, azt szerdán, 10.00-kor várják a kunszentmiklósi Művelődési Ház nagytermében.

Tovább...
 
XII. Oszágos Fidelitas Szülinap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

ImageA Fidelitas születésnapi partyját idén a debreceni Fidelitas szervezi. A programra november 27-ig jelentkezhetnek a tagok, s mivel a rendezvényre december 6-án kerül sor, a Mikulás és a Krampuszok is aktívan részt vesznek majd rajta! A szállás és az étkezés mindenkinek ingyenes (cukorbetegeknek külön torta készül!), a sztárvendég pedig Kovácsovics Fruzsina lesz.

Tovább...
 
Közmeghallgatás a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2008. november 28-án, 15.00 órától a 2009. évi költségvetés főbb irányai és koncepciója tárgyában közmeghallgatást tart a Városháza Nagytermében. A programra minden érdeklődőt hívnak és várnak. A kérdéseket a következő témákban lehet feltenni 9-12 óráig: - szociális, egészségügy, oktatás, kultúra, sport (537-101), - városfejlesztés (537-102), - gazdasági, adó- és költségvetés (537-220), - közbiztonság, környezetvédelem (537-109), valamint 15 - 17 óráig az 537-100 és az 537-103-as telefonszámokon.

 
<< Első < Előző 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20670 - 20680 / 21306