Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Fidesz reagálása az MSZP választmányi ülésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

Image"A Lendvai Ildikó által elmondottak alapján várjuk az MSZP támogatását a napokban benyújtott törvénymódosító javaslatunkhoz, melynek lényege, hogy az állami cégek igazgatótanácsait és felügyelő bizottságait háromfősre szűkítenénk, a tagok javadalmazása pedig a mostani milliós kifizetésekkel szemben nem lehetne több a bruttó havi átlagkeresetnél, valamint a 2002-es szintre állítanánk vissza a szakállamtitkárok, államtitkárok, miniszterek és a miniszterelnök fizetését."

Tovább...
 
Tisztújító gyűlést tartott a Junge Union Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Dr. Maurer Szemere, Dömötör Csaba   
2008. november 22.

ImageA francia határhoz közeli Rustban került sor német testvérszervezetünk, a Junge Union éves kongresszusára. A Deutschlandtag Európa egyik legjelentősebb politikai eseménye az ifjúsági szervezeteket tekintve. A háromnapos rendezvényen a Fidelitast Dömötör Csaba és Maurer Szemere képviselte.

Tovább...
 
Lakossági fórumok a Kőrösi úti zártkertekről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 22.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája november 25-én és november 26-án munkaindító lakossági fórumokat tart a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Nagytanácstermében (Városház tér 1.). A fórum témája: a Kőrösi úti zártkertek szabályozási terve és helyi építési szabályzatának módosítása.

Tovább...
 
Szkeptikusok XIV. Országos Konferenciája Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

Szkeptikusok találkoznak november 29-én, 10 órakor A Szabadművelődés Házában. Az Országos Konferenciát immár XIV. alkalommal rendezik meg városunkban. Trupka Zoltán, a program egyik szervezője elmondta: az összejövetelek elsődleges célja, hogy fórumot kapjanak azok a tudósok, tanárok, újságírók, akik fel kívánnak lépni az áltudományos és tudomány-ellenes áradattal szemben.

Tovább...
 
A Fidesz reagálása a kormányszóvivői tájékoztatóra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

Image"A kormány alkotmányos kötelessége a közrend, a közbiztonság fenntartása és az állampolgárok jogainak védelme és biztosítása. Az uzsorával kapcsolatos bűncselekmények egyre gyakoribbak, nyilvánvaló, hogy a kormány nem alkalmas alkotmányos kötelességének teljesítésére. A Fidesz a törvényesség és a rend pártja; elvárjuk a mindenkori kormánytól, hogy védje meg a magyar embereket minden jogtalanságtól és erőszaktól." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében

 
15 éves a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 20.

Az idén ünnepli 15. születésnapját a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja. Az évforduló alkalmából november 24-27. között Testi-lelki egészségünk címmel egész hetes rendezvénysorozattal várja a kollégium az érdeklődőket. A másfél évtizede sikerrel működő klub igyekszik a diákokat egészséges táplálkozásra és életmódra nevelni, megszerettetni velük a reformkonyhát, megismertetni őket olyan életvezetési szokásokkal, melyekkel egészségüket óvhatják, védhetik.

Tovább...
 
Mit rejt magában a kenyai missziós munka? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageValakinek abból áll az élete, hogy másokon segít. Itthon vagy külföldön, anyagi vagy „szellemi” tekintetben – bár sokszor ezek mind összekapcsolódnak, hiszen ha úgy érzi a „lélek”, hogy „menni kell”, mert valahol valakinek szüksége van a támogatásra, akkor képes messze-messze elutazni, s akár még le is telepedni néhány évre ott, ahol várnak rá. Mondjuk Kenyában. Bálintné Kiss Beáta például Nairobiban folytat önkéntes missziós szolgálatot.

Tovább...
 
Fidelitasos disznótoros hétvége! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 19.

ImageA füzesgyarmati és az óbudai Fidelitas közös rendezésében 2008. november 28-29-30-án (péntek-szombat vasárnap) kerül megrendezésre az első országos fidelitasos disznóvágás.

Tovább...
 
A kormány folytatja a hazugság politikáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

Image„Gyurcsány Ferenc lebuktatta magát: bejelentette, hogy tovább folytatja a hazugság politikáját.” – áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében – „Belföldön szociális válsághoz, külföldön pedig teljes hitelvesztéshez vezetett az, hogy a kormány folyamatosan hazudott és átvert mindenkit: a magyar embereket, a köztársasági elnököt és az Európai Uniót."

Tovább...
 
SZAKMAI FÓRUM SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

Vagyonvédelmi szakmai fórumot rendez a november 20-án (csütörtökön), 10 órától a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. E programot minden évben ezidőtájt tartják meg a kamara tagjainak számára, ahol mindenkinek lehetősége nyílik a szakmával kapcsolatos kérdések feltételére, s az egybegyűltek közösen próbálnak megoldást keresni a problémákra.

Tovább...
 
Politikai nyilatkozat az aggasztó szlovák eseményekkel kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. november 18.
ImageA Magyar Köztársaság Országgyűlésének politikai nyilatkozata a Szlovák Köztársaságban tapasztalható, magyar vonatkozású, aggodalomra okot adó eseményekkel kapcsolatban - A Magyar Országgyűlés - a nemzet határon túl élő részei iránti alkotmányos felelősség tudatában; - a nemzetek békés egymás mellett élésének szellemében; - a jószomszédi kapcsolatok ápolásának célkitűzését szem előtt tartva a következő nyilatkozatot teszi:
Tovább...
 
<< Első < Előző 1881 1882 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20747 - 20757 / 21371