Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Bor Napja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 10.

ImageDíszes ruhába öltözött Borlovagok lepték el tegnap Székesfehérvár belvárosát. A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének Borrendi Találkozójára érkeztek. Részt vettek egy konferencián, majd zenés kísérettel felvonultak, lovagokat avattak, végezetül pedig az Országalmánál „körkoccintással” köszöntötték egymást és a közönséget.

Tovább...
 
Buszmegálló és kerékpárút épül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 10.

A Városfejlesztési Bizottság elnöke, Szigli István sajtótájékoztató keretében ismertette a Bizottság által már tárgyalt és jelenleg előkészítés alatt álló témákat: az útfelújításokat, a kerékpárút-hálózat fejlesztését, buszöböl-építést, s több közbeszerzéssel megvalósításra kerülő munka menetét.

Tovább...
 
Virágálom - már nem álom Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 09.

ImageVirágba öltözött mára több köztéri épület és szobor Székesfehérvár belvárosában, hiszen megnyílt a IV. Pünkösdi Virágálom című rendezvénysorozat. A programot az Esélyek Háza igazgatója, Márton Zoltán nyitotta meg.

Tovább...
 
Nyilvántartásba vették a képviselő-jelölteket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 09.

ImageA székesfehérvári 13-as önkormányzati választókerületben június elsején tartandó képviselő-választásra ma 16 óráig lehetett a jelöltek nevét benyújtani. A Helyi Választási Bizottság így a délután során három jelölő szervezet és jelöltjeik nyilvántartásba vételéről döntött. A nyilvántartásba vett képviselő-jelöltek: dr. Bezzegi Pál (Fidesz Magyar Polgári Szövetség), Schreiner János (Válasz), Óber László (MSZP, Fehérvári Polgárok Egyesülete).

 
Borlovagokat avattak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 09.

ImageA Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend két új borászt vett fel sorai közé. Az avatási ceremóniára a Városház téren felállított színpadon került sor ma délután, ahol a tagságért folyamodók kiállták a próbákat, így borlovaggá avatták őket.

Tovább...
 
Ésszerű gazdálkodást ígér Bezzegi Pál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 08.

ImageA székesfehérvári 13-as önkormányzati választókerület képviselő-jelöltje, Dr. Bezzegi Pál sajtótájékoztatót tartott ma délután. Ennek során ismertette városrészi programját, s bemutatta az erről készült kiadványt.

Tovább...
 
-Fordított sajtótájékoztató- Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 08.

ImageA Fidesz Magyar Polgári Szövetség kerekasztal-beszélgetésre invitálta a székesfehérvári médiumok vezetőit és jeles képviselőit. A programalkotó programsorozat keretében immár másodszor került sor ilyen találkozóra.

Tovább...
 
Nyitott kórház - nyitott szülészet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 07.

ImageA Szülés Hete alkalmából nyílt napot tartottak a Fejér Megyei Szent György Kórházban ma délután. Ennek során az érdeklődők megtekinthették a szülőszobákat, a csecsemőosztályt, s hasznos tanácsokkal is ellátták őket a gyermekvállalással kapcsolatban.

Tovább...
 
Miért jó a kompetencia alapú oktatás? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 07.

ImageA kompetencia alapú nevelés-tanulás programcsomagjának kipróbálását és tesztelését az óvodák közül elsőként Fejér megyében a székesfehérvári Gyöngyvirág Óvoda végezte. Erről a programról, s a benne található újszerű megközelítésről kérdeztem az óvoda vezetőjét, Halmai Tamásnét.

Tovább...
 
Mementó a Gyergyószentmiklóson hősi halált halt magyar honvédekért Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2008. május 06.

ImageMa délben elindult 675 kilométeres útjára az erdélyi Gyergyószentmiklósra, az emlékmű - Richter Ferenc alkotása – amely május 18-tól őrzi a tragikus körülmények között meghalt 159 magyar honvéd emlékét.

Tovább...
 
Jutalom a tűzoltóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 06.

Gelencsér Tibor tű. törzszászlós, a székesfehérvári tűzoltóság szolgálatparancsnoka és Mihály János tű. ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője jutalmat kapott szakmai tevékenységéért.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1881 1882 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20780 - 20790 / 20802