Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székrekedés ellen: szennalevél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A rokonok / barátok invitálásának (és elvárásainak) eleget téve gyakran „túlesszük” magunkat, megterheljük a gyomrunkat, ami nemcsak rossz közérzetet eredményez(het), hanem székrekedéshez is vezet(het). – Ilyen esetben jól jön a szennalevél!
Tovább...
 
Kézműves családi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 09.
Családi kézműves foglalkozásokat szerveznek most és jövő szombaton két helyszínen Székesfehérváron. Ismét megnyitja kapuit a RE-Kreatív Kuckó, míg a Széna téri könyvtárban madárházikókat lehet készíteni.
Tovább...
 
Négyszáznál több díszmadarat és kisállatot mutatnak be Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 09.
Díszes galambok, különleges díszmadarak, óriásnyulak és egyéb kisállatok mintegy 450 példányát tekinthetjük meg hétvégén a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban rendezett kiállításon. A V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesületének hagyományos seregszemléje szombaton 8 és 18 óra között, vasárnap 8 és 14 óra között várja az állatbarátokat, 14 éves korig a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 09.
Nagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
Emléktűzgyújtás a Don-kanyar Emlékkápolnánál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 09.
Az urivi áttörés 77. évfordulóján emléktűzgyújtással és a történelmi egyházak képviselőinek ökumenikus imádságos megemlékezésével tisztelegnek a második világháború magyar hősei előtt. Január 12-én, vasárnap két kiállítás nyílik a Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhelyen, majd az emléktűz lángjai 18 órakor lobbannak fel a Don-kanyar Emlékkápolna előtt.
Tovább...
 
Vince-napi vesszővágás az Emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2020. január 08.
Szombaton kiderül, milyen szőlőtermés várható idén. A Vince-napi vesszővágáson a hagyományos termésjóslás mellett az újborból is kedvükre fogyaszthatnak az Ópusztaszeri Emlékpark látogatói. Ezen a napon a Karcagi Birkafőzők Egyesülete jóvoltából a kunsági birkafőzés karcagi hagyományának bemutatóját is megtartják, mely keretében birkapörköltet kóstolhatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
Felkészülés és gyakorlás a téli vezetés kulcsa Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2020. január 08.
Az OMV Hungária Wéber Gáborral és Bódi Bernadettel közösen kampányt indított a biztonságos közlekedés elősegítésére. Az autóversenyző és Forma 1-es szakkommentátor a Győri Audi ETO KC szélsőjével rövid videókban mutatja be, hogy a téli időszakban mire kell különösen figyelniük az autóvezetőknek, valamint hasznos tanácsokat adnak, hogyan lehet elkerülni a veszélyes helyzeteket.
Tovább...
 
Változó kor, prosztatagondok Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2020. január 08.
A prosztata vagy más néven dülmirigy – mely a húgyhólyag tövénél elhelyezkedő, rendes körülmények között mandulánál alig nagyobb mirigy – a változás korához közeledve, leginkább pedig azon túl, egyre több férfinek okoz problémát.
Tovább...
 
Vígságszerző családi programmal indul az év a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 08.
Vígságszerző programmal folytatja családi táncházas sorozatát az Alba Regia Táncegyüttes és a Galiba zenekar. Január 11-én, szombaton késő délutántól szeretettel várnak kicsiket és nagyokat a Malom utcai Táncházba.
Tovább...
 
Könyvbemutatókkal indítja az évet a Vörösmarty Társaság Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 08.
A Vörösmarty Társaság idei évi programjairól, terveiről tartott sajtótájékoztatót a vezetőség kedden délelőtt. A Vörösmarty teremben rendezett eseményre a Társaság meghívta a városban működő kulturális intézmények vezetőit is azzal a céllal, hogy egy együttműködés keretében havonta egyeztessenek programjaikról. Ezzel szeretnék elérni, hogy minél több fehérvári vehessen részt egy-egy értékes irodalmi, képzőművészeti eseményen.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 07.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8834 - 8844 / 21371