Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egészségesen és karcsúbban ribizlivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 23.
Vajon igaz a hír, mely szerint a piros ribizli fogyasztásával csökkenthető a hastérfogat? És, hogy e piros gyümölcs daganatmegelőző hatással bír? No, és arról hallottál, hogy lassítja az öregedési folyamatokat?
Tovább...
 
Dinnyés receptek – szomjúság ellen, édességre vágyva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 23.
Vodkás koktél, leves, turmix, püré, üdítő, jégkrém… - Görög- és sárgadinnyéből többféle finomság is elkészíthető!
Tovább...
 
V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság lesz a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 23.
Szombaton 10 órától rendezik meg az V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságot Kisfaludon. A bemutatókat, családi programokat és a hagyományos pörköltfőző-versenyt követően kora délutántól színpadi műsor várja az érdeklődőket, este pedig Váradi Eszter Sára és Keller János adnak koncertet, majd utcabál lesz a Big Time zenekarral.
Tovább...
 
XX. Aranybulla Művészeti Napok a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 23.
A hétvégén huszadik alkalommal rendezik meg az Aranybulla Művészeti Napokat az Öreghegyi Közösségi Házban. Az ünnepi programok augusztus 23-án, pénteken Horváth Levente sepsiszentgyörgyi festőművész kiállításának megnyitójával kezdődnek, majd a Kormorán Együttes ad koncertet, míg augusztus 24-én, szombaton Varga Miklós és a Band koncertjére várják a közönséget.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha megcsípett a medúza? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 23.
A medúzacsípés a leggyakrabban előforduló tengerparti sérülés. Ez a gyönyörűen lebegő állat védekezésből okozhat fájdalmat a strandolóknak. A csípés után a bőr általában rögtön megduzzad, kivörösödik és sokáig ég, viszket. Van, amikor fel is hólyagosodik, és fejfájás, hányinger kíséri. Extrém allergiás reakció esetén elnehezedhet a légzés és halál is beállhat.
Tovább...
 
Ingyenesen látogatható szeptember 1-jéig a sóstói kilátó Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 23.
Szeptember elsejéig mindennap ingyenesen látogatható a Sóstó Természetvédelmi Terület kilátója: a nyári vakáció utolsó tíz napján várják a kirándulókat a gyönyörű panorámát adó helyszínen – invitálta meg a látogatókat dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Látogatóközpont szerdától vasárnapig várja a családokat, csoportokat különböző túravezetésekkel és interaktív játékokkal.
Tovább...
 
Futás – leragasztott szájjal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. augusztus 22.
A Buteyko Légzés Központ immár hetedik éve szervez leragasztott szájú futást / gyaloglást a Margitszigeten, hogy felhívja a figyelmet az orron keresztüli légzés gyógyító erejére és az így végzett mozgás fontosságára. A programra asztmás betegeket és nem asztmás érdeklődőket is várnak!
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 22.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 22.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Köszönet a Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak és résztvevőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 22.
Székesfehérvár polgármestere – a közösségi oldalain már közzétettek szerint – a város Önkormányzata és minden szervező nevében ezúton is köszöni a 2019-es Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak a programsorozaton tanúsított helytállásukat, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy idén is felejthetetlen élményekkel zárult a látogatók számára az ünnepi időszak.
Tovább...
 
Országos díszmadár-kiállítást rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 22.
Díszmadarak és egyéb hobbiállatok több száz példányát csodálhatjuk meg szombaton és vasárnap a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesületének 25. országos kiállításán újdonságként bemutatnak egy különleges tollazatú papagájt, lesz fotózkodás arapapagájjal, és nem maradhat el a helyszíni gyermekrajz-verseny sem – hangzott el a program beharangozó sajtótájékoztatóján.
Tovább...
 
<< Első < Előző 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8856 - 8866 / 20758