Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tündérszó – már várják a meséket a pályázatra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 03.
A világ bármely országából küldhetnek meséket a gyerekek a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Tündérszó pályázatára. A magyar nyelven írott mesék témája bármi lehet, és egészen március közepéig várják a pályaműveket.
Tovább...
 
Parkinson-kór, a folyamatosan változó betegség Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2020. január 03.
A Parkinson-kórt legtöbbször mozgással kapcsolatos panaszok jellemzik, ezek közül legismertebb a nyugalmi állapotban jelentkező remegés. Gyakoriak a mozgáshoz nem köthető panaszok is, mint például fájdalom, alvászavar és hangulatzavarok. A betegséget jelenleg nem lehet meggyógyítani vagy megelőzni, azonban az orvostudomány folyamatos fejlődésének köszönhetően gyógyszeres kezeléssel a tünetek jól kezelhetőek.
Tovább...
 
Szóval győzni – kommunikációs bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 03.
Középiskolásokat várnak a Szóval győzni kommunikációs bajnokságra: a döntőbe jutóknak beszédet kell tartaniuk, interjúban helytállni és rögtönözni is, amire szakemberek készítik fel őket. A jelentkezési határidő január 17-e.
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 02.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
Egy tál lencse, hogy az év szerencsés legyen Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 02.
Bőséges és szerencsés évre készülhet Székesfehérvár 2020-ban, hiszen idén is közösen köszöntötte a város az új évet. A hagyományokhoz hűen egy tál lencsefőzelékkel és meleg teával várta, kínálta a fehérváriakat az Alba Plaza előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester, Székesfehérvár alpolgármesterei, valamint a város és a megye önkormányzati képviselői.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 02.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Rongybabák és rongylabdák Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 02.
A gyerekek rongybabákat és rongylabdákat készíthetnek ma délután a Rác Műhely sorozatában. A családokat a Mesterségek Házában várják a programra 15 órakor.
Tovább...
 
Székrekedés ellen: szennalevél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 02.
A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A rokonok / barátok invitálásának (és elvárásainak) eleget téve gyakran „túlesszük” magunkat, megterheljük a gyomrunkat, ami nemcsak rossz közérzetet eredményez(het), hanem székrekedéshez is vezet(het). – Ilyen esetben jól jön a szennalevél!
Tovább...
 
Január 7-ig érvényesek a helyi buszbérletek Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. január 01.
Január 7-én éjfélig használhatók a decemberre szóló bérletek a helyi közösségi közlekedésben. Az alábbiakban a Volánbusz Zrt. tájékoztatása olvasható:
Tovább...
 
Székesfehérvári Jótékonysági Estély 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 01.
Az újév a város első, egyben egyik legjelentősebb karitatív eseményével, a Székesfehérvári Jótékonysági Estéllyel indul. A kilencedik estélynek a MOL Aréna Sóstó ad otthont 2020. január 11-én, szombaton. A különleges program keretében két Kossuth-díjas művész, Miklósa Erika operaénekes és Balázs János zongoraművész lép fel. A Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett jótékonysági rendezvény bevételéből a Szent Kristóf Házat, valamint a „Fehérvár Travel” Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért szervezetet támogatják a résztvevők.
Tovább...
 
Ha január, akkor Diákbál! Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2020. január 01.
A középiskolásoknak szól a farsangi szezon egyik legelső zenés-táncos programja Székesfehérváron: 2020-ban már a hatodik Városi Diákbálba hívják a vendégeket január 18-án, szombaton. A hagyományos mulatság helyszíne ismét a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme, ahol ezúttal az ötvenes-hatvanas évek stílusát idéző öltözékben várják a fiatalokat. A helyszínre különbuszok indulnak a Piac térről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8856 - 8866 / 21371