Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrák kockázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2020. január 01.
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye. Egy erről szóló kínai tanulmány online jelent meg a Cancer Prevention Research folyóiratban.
Tovább...
 
Február végéig forog az óriáskerék Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 01.
A székesfehérvári látványosság üzemeltetője hétfőn jelentette be a hírt közösségi oldalán, miszerint még két hónapig, február végéig várja vendégeit az óriáskerék a Zichy ligetben.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 30.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Székrekedés ellen: szennalevél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 30.
A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A rokonok / barátok invitálásának (és elvárásainak) eleget téve gyakran „túlesszük” magunkat, megterheljük a gyomrunkat, ami nemcsak rossz közérzetet eredményez(het), hanem székrekedéshez is vezet(het). – Ilyen esetben jól jön a szennalevél!
Tovább...
 
Cékla – az agyműködés és az állóképesség fokozására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 30.
A téli hónapokban kimondottan ajánlott a cékla fogyasztása, mely igazi vitaminbombának számít. Rákellenes hatású, segít megakadályozni a demencia kialakulását, kiváló vérképző, s szerepet játszik a méregtelenítésben is.
Tovább...
 
10 tipp a téli bőrvédelemhez Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. december 30.
A központi fűtés, a hideg, a szél, és a kinti-benti hőmérséklet közti jelentős különbség mind próbára teszik a bőrt és kimerítik a nedvességtartalmát. A bőr legfelső rétege kiszárad, berepedezik, kipirosodik, ellenálló képessége csökken, könnyebben alakulnak ki ekcémás elváltozások, különösen az arra hajlamosaknál.
Tovább...
 
Szilveszterre Bon-Bon, újévre lencse Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2019. december 30.
Jó barátok, jó kedv és jó zene – a fehérvári belvárosban mindez adott lesz az óév végén: december 31-én, kedden este nyolckor kezdődik a buli a Zichy színpadnál, ahol fellép Kátai JR és Dj Zsiráf, a Discover Band és a Bon-Bon. Újév napján pedig a hagyományos Szerencsehozó lencse rendezvény várja majd a fehérváriakat.
Tovább...
 
Ne petárdázz, vigyél tápot idén is! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 30.
Idén is csatlakoztak a Ne petárdázz, vigyél tápot! című figyelemfelhívó kampányhoz a Fehérvár Enthroners játékosai. Székesfehérvár amerikaifoci-csapata több mint másfél tonna, hetekre elegendő kutya- és macskatápot adományozott a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának. A csapat arra ösztönöz másokat is, hogy a petárdák helyett vásároljanak állateledelt, mellyel segíthetik a menhelyeket.
Tovább...
 
Sztárok által dedikált bakelitekkel is segít a Sziget Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2019. december 27.
A 2019-es Sziget legnagyobb sztárjainak - mások mellett Ed Sheeran, a Florence & The Machine, a Foo Fighters, Post Malone, a The National vagy a Twenty One Pilots – exkluzív, dedikált lemezeit, setlist-jeit illetve instax fotóit lehet megvásárolni a Sziget webáruházában. A bevételt - a Sziget által támogatott - Superar programnak ajánlják fel a fesztivál szervezői.
Tovább...
 
Ne döntsünk a gyerek helyett a továbbtanulásról! Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. december 27.
A végzős középiskolásoknak hamarosan döntést kell hozniuk arról, merre folytatják tanulmányaikat. Ez a kamaszok és a szüleik számára bizonytalansággal és szorongással járó folyamat, így gyakran szeretnék minél hamarabb meghozni a döntést, pedig korántsem rövid és egyszerű feladat megtalálni a ténylegesen megfelelő irányt.
Tovább...
 
Minden, amit a ketogén diétáról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 27.
Alacsony szénhidrát és magas zsírbevitel - ez a ketogén diéta lényege, mely több energiát, minőségibb alvást, kiváló állóképességet és zsírtalanabb testet ígér mindenkinek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8867 - 8877 / 21371