Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hit, remény, öröm és szeretet Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. december 20.
Karácsonyi ünnepséget tartott tegnap a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti Tagiskolája is. A gyönyörűen feldíszített Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban a kis alsósok versekkel, énekkel, furulya- és zongoraszóval, valamint advent történetének elmesélésével varázsolták el szüleiket és a vendégeket.
Tovább...
 
Új év, új élet, új fogadalmak – évindító Csajos est a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. december 20.
Hogyan hozzuk magunkat formába, lehetőleg minél gyorsabban? Sokan szeretnék fénysebességgel elérni a legjobb alakjukat, mire lekerülnek a télikabátok. A sportos újévi fogadalmak valóra váltásában segít az év első Csajos estjének előadója, Pletser Ádám egészségtan tanár, testépítés és fitnesz szakedző január 8-án, szerdán 18 órakor a Barátság moziban. A beszélgetés után a NászszezON című amerikai vígjátékot nézhetik meg a résztvevők.
Tovább...
 
„Az ajándék arra jó, hogy mi is ajándékozhassunk.” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. december 20.
A Padlás és a Valahol Európában című jótékonysági színházi előadást követően ismét nagy sikert arattak az Arany János EGYMI Ezredéves Óvodája, Általános Iskolája és Készségfejlesztő Iskolája diákjai az Imre Sándor Szeretetszínház ép és sérült művészeivel közös produkciójukban. Az Isten pénze musical előadásra akkora volt az érdeklődés, hogy két előadást szervezett a székesfehérvári Alba Triatlon SE. A jótékonysági eseményen több mint egymillió forint adomány gyűlt össze, amelyet ma jelképesen adtak át a „Teljes Élet" Szociális Alapítványnak.
Tovább...
 
Lábadozás: adjunk időt a gyógyulásra! Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Benkő András szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2019. december 19.
Ne sajnáljuk rá az időt! A gyógyulás hosszú folyamat, ehhez idő kell. Nagyon sok beteg hiszi azt, hogy amennyiben a kellemetlenséget okozó tünetei már megszűntek, már meg is gyógyult. Sajnos ez nem így működik.
Tovább...
 
Milyen okai lehetnek a szájszárazságnak? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. december 19.
A szájszárazság általában valamilyen más betegség tüneteként jelenik meg, de stresszhatás, vagy idegesség normális körülmények között is okozhatja a száj kiszáradását.
Tovább...
 
Tóvárosi karácsony csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 19.
Csütörtökön délután karácsonyi ünnepségre várnak minden kedves lakost Tóváros karácsonyfájához.
Tovább...
 
Ne bánjunk szűken a dicséretekkel! Nyomtatás E-mail
Írta: Háry Ildikó párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés segítő szakember   
2019. december 18.
Biokémiai folyamatokat indít el, ha kapunk egy dicsérő szót. Boldogság hormont termelünk, s bizonyított tény, hogy milyen lélek-simogató folyamatok indulnak el az agyunkban, ha szép szavakkal illetnek minket.
Tovább...
 
A zentaisok nyerték a Karácsonyfák Utcájának versenyét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 18.
A Zentai Úti Általános Iskola csapata nyerte a Fehérvári Kézművesek Egyesülete által meghirdetetett Karácsonyfák utcája a Rác utcában programot. A győztes csapat ünnepi fényvonatozást kap ajándékba. Az egyesület adventi rendezvénysorozata december 21-én, szombaton zárul egész napos kézműves programmal, melynek keretében lesznek népies ünnepi dallamok, néprajzos előadás a karácsonyi szokásokról, valamint dísz- és ajándékkészítés.
Tovább...
 
Dr. Laczkó Ildikó kapott elismerő emlékérmet Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 18.
A köznevelésben végzett több évtizedes munkájáért kapott Polgármester Elismerő Emlékérmet dr. Laczkó Ildikó, a Pedagógiai Szakszolgálat Székesfehérvári Tagintézményének volt igazgatója. Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönetet mondott a szolgálat oktatási szakembereinek a közösségért végzett munkájukért, majd bemutatta a Városházát.
Tovább...
 
Újjáalakult tagsággal folytatja munkáját a Fehérvári Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 18.
A Városházán tartotta alakuló ülését az új Fehérvári Szenátus. A testület teljesen megújult tagsággal, ám változatlan feladatkörrel, továbbra is Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármesterének tanácsadó csoportjaként látja el munkáját a jövőben.
Tovább...
 
Élményt ajándékba Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. december 18.
Kisvonatozás, buszos városnéző és gyalogos túra Sóstón, valamint szabadulószoba játék szerepel a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. karácsonyi ajándékai között, amelyeket kedden adtak át a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ Tüzér utcai Gyermekotthonának lakói részére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8900 - 8910 / 21371