Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow MULTIKULTURÁLIS NYÍLT NAPOT TARTANAK AZ IGÉZŐBEN
MULTIKULTURÁLIS NYÍLT NAPOT TARTANAK AZ IGÉZŐBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. február 04.
Színes programokkal és hasznos tanácsokkal várják a 11-12. évfolyamos tanulókat, valamint osztályfőnökeiket február 5-én, szerdán az Igéző elnevezésű multikulturális közösségi térben. Továbbtanulással kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ a tanulmányaikat multikulturális, üzleti, turisztikai, vagy kommunikációs szakterületen folytatni kívánó diákok.

 

Idén januárban nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, a Basa út 1. szám alatt az Igéző elnevezésű multikulturális közösségi hely, ahol szerdán 10 órától a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának oktatói és munkatársai, valamint a kulturális centrumot üzemeltető, Pro Cultura-díjas Szabad Színház képviselői tartanak tájékoztatót az érdeklődő végzős diákok számára.
 
A multikulturális, üzleti, turisztikai, vagy kommunikációs szakterületen továbbtanulni kívánó diákokon túl azok megjelenésére is számítanak, akik érdeklődnek a különböző nyelvi kultúrák, közösségek, vagy a médiamunka iránt, illetve akik már az idei nyáron szeretnék magukat ezen a területen kipróbálni. A programok között lesz „kreatív kínáló”, ahol az említett képzéseket választók számára adnak szakmai elhelyezkedéssel kapcsolatos információkat.
 

 
Irányt mutatnak mindazoknak, akik szeretnek utazni, érdeklődnek a különböző nyelvi kultúrák iránt, jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, és szeretnének multinacionális szervezeteknél dolgozni. A „kreatív toborzó” keretében azok figyelmére is számítanak, akik szívesen gyakorolnának nyelveket, előadói és média-készségüket fejlesztenék, kedvet éreznek magukban, hogy a városba látogató turistákkal beszélgessenek, szívesen vennének részt „multikulti” produkciókban, vagy örömmel mutatnák be városunkat kulturális szempontból.
 
A képzési és együttműködési lehetőségekről szervezett, kihelyezett nyílt napon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ez alapján a BGF KKK az egyetemi, főiskolai nyílt napokon kérhető, névre szóló látogatási igazolást állít ki a résztvevők számára. Ezen felül a regisztrációval lehetőség nyílik a tavasz folyamán egy ingyenes, székesfehérvári önkéntes munkára felkészítő „multikulturális animátor” tréningen való részvételre is.
 
Regisztrálni az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  címen lehet.
További információ az alábbi telefonszámon: + 36 20 949 11 73

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >