Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jótékonysági gála egy mozgáskorlátozott lány megsegítéséért
Jótékonysági gála egy mozgáskorlátozott lány megsegítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 28.
Jótékonysági gálát szerveznek a 19 éves Orosz Georgina megsegítésére szeptember 22-én a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A program teljes bevételével az autóbaleset következtében kerekesszékbe került lány felépülését támogatják, jegyek szeptembertől vásárolhatóak.

 

 

Orosz Georgina, az Albafit SE Fitkid szakosztályának sportolója februárban szenvedett autóbalesetet, átmenetileg kerekesszékbe került. Hosszas felépülés vár rá, melynek során minden segítségre szüksége van. A gyógyulása érdekében szerveznek jótékonysági zenés-táncos gálát szeptember 22-én, vasárnap 16.00 órától a Feketehegy-Százaréti Közösségi Központban. Számos táncegyesület mellett díszvendégként szerepel a programon Vastag Csaba, a műsorvezetők Váradi Eszter Sára és Keller János lesznek.

Az estre a belépődíj 2500, 12 éves korig 1500 forint lesz. Jegyeket szeptembertől vásárolhatnak az érdeklődők a Cutler GYM fehérvári edzőtermeiben és a gála napján, a helyszínen. Köszönettel fogadják a támogatásokat a K&H 10405066 – 50526748 – 67841005 számlaszámon is. A megjegyzés rovatba kérik beírni: Orosz Georgina részére.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >