Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Shell benzinkút nyílik a Tesco mellett
Shell benzinkút nyílik a Tesco mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageJúnius 5-én bezár a székesfehérvári Tesco hipermarket melletti benzinkút, hogy hamarosan Shell töltőállomásként kibővült termék- és szolgáltatás-választékkal fogadja újra a vásárlókat. – kaptuk a hírt Szili Renáta PR-tanácsadótól -A néhány nap múlva újranyíló benzinkút a kiváló minőségű Shell üzemanyagokat fogja forgalmazni a Tescónál megszokott alacsony áron.

 

Szili Renátától megtudtuk, hogy az autósok a Shell V-Power prémium 95-ös benzinjét is tankolhatják majd, s elérhetőek lesznek a többi Shell-állomáson megszokott térítésmentes szolgáltatások is: a kiszolgálás tankoláskor, szélvédőmosás, keréknyomás- és folyadékszint-ellenőrzés, motorolaj és szélvédőmosó utántöltés. A Shell piacvezető SMART törzsvásárlói programja is a vásárlók rendelkezésére áll majd.

„Meggyőződésünk, hogy vásárlóink kedvezően fogadják majd a változást, és a továbbiakban is kiváló színvonalon és kedvező áron vehetik igénybe a töltőállomások szolgáltatásait” -mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A megújult töltőállomás előreláthatóan június 10-től fogadja a vásárlókat. A Tesco Global Áruházak Zrt. és a Shell Hungary Zrt. közötti együttműködési megállapodás alapján a Tesco15 évre bérbe adja magyarországi benzinkútjait az olajcégnek, amely teljes körűen üzemelteti majd az állomásokat, azaz mind az üzemanyag-kiszolgálást, mind a shopok működtetését ellátja.

A Shell a világ legnagyobb üzemanyag-kiskereskedelemmel foglalkozó vállalata: több mint 90 országban mintegy 45 000 töltőállomást üzemeltet, amelyeken naponta 10 millió vásárlót szolgálnak ki. A cég kiskereskedelmi stratégiájának megfelelően partneri együttműködési lehetőségek kiaknázásával is igyekszik bővíteni üzleti tevékenységét.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >