Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow BennfentEST az ARSO-val - Június 4-én Tóth Sára Rebeka fagottművész lesz a vendég
BennfentEST az ARSO-val - Június 4-én Tóth Sára Rebeka fagottművész lesz a vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. június 01.
Ismét egy kötetlen beszélgetésre várják az érdeklődőket az ARSO művészei a Csendes-ülősbe. Ezúttal Tóth Sára Rebeka, a zenekar fagottművésze lesz a vendég, akiről rengeteg izgalmas dolog derülhet majd ki a közönség aktív részvételével.

 

A BennfentEST-et azért hívta életre az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, hogy művészei egy-egy estére megmutathassák azt az oldalukat is, amelyet a színpadról nem láthat a közönség. A kötetlen beszélgetés során kiderülhet - a legközelebbi alkalommal például Tóth Sára Rebekáról -, hogy a mi mindent űz szenvedélyesen, hogyan éli mindennapjait, hogy látja a minket körülvevő világot.


Tóth Sára Rebeka az Alba Regia Szimfonikus Zenekar fagottművésze. Ha csak ennyit árulnánk el róla, már izgalmas lenne, hiszen eme különleges hangszer öblös hangját megszólaltani - nem is akárhogyan - önmagában érdekes. Ahogy Sára fogalmazott egyszer, ez a fúvósok közül is a "legcombosabb". De Sára nemcsak fagottművész: énekes, dalszerző, ízig-vérig zenész. Looperével, csodaszép hangjával és különböző népek dalaival igazi varázsló. A művészetről, anyaságról, útkeresésről fogunk vele beszélgetni, és persze bárki kérdezhet bátran, ha valami fúrja az oldalát!


A rendezvény ingyenes, regisztrálni a Csendes-ülősben, vagy az alábbi linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/1Q1SnQRMsYureiiwbwk-z-USvT0eJHshMznvCUaE9U6M/edit

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >