Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Rajzverseny gyerekeknek – Tervezd meg a Már Vártalak 10. szülinapi tortáját!
Rajzverseny gyerekeknek – Tervezd meg a Már Vártalak 10. szülinapi tortáját! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 15.
Rajzpályázatot hirdetett 10. születésnapja alkalmából a Már Vártalak könyv- és játékbolt. Arra kérik a gyerekeket, hogy tervezzenek születésnapi tortát a jeles alkalomra, amely június 21-én 16.00 órától várja az érdeklődőket.

 


Június 21-én, pénteken délután ünnepli 10 éves születésnapját a könyves Már Vártalak. A jubileum alkalmából rajzpályázatot hirdettek: arra kérik a gyerekeket, hogy rajzolják meg a szülinapi tortát, majd vigyék be a boltba az alkotásukat. Így esélyük lesz arra, hogy éppen az ő rajzuk alapján készítsék el az ünnepi finomságot.

A szülinapi buli június 21-én 16.00 órától kezdődik Boldizsár Ildikó Mesekuckójával, majd jön a Tintaló minicirkusz, de lesz családi hétpróba, csillámtetoválás és sok egyéb programelem is. 17.00 órától Gryllus Vilmos koncertje szórakoztatja a közönséget, majd 18.00 órakor hirdetik ki a rajzverseny eredményeit és kínálják az ünnepi tortát, melyet Gryllus Vilmossal közösen vághat fel a pályázat győztese. A délutáni programok ingyenesek.

Este proseccoval, koccintással, különleges falatkákkal, finomságokkal és koncerttel várják az vendégeket, énekel és zenél Vecsei H. Miklós és az Etnofon Zenei Társulás. A kapunyitás 20 órakor lesz, a koncert 21 órakor kezdődik. Jegyek elővételben és a rendezvény napján, a helyszínen is kaphatóak. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >