Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Meseírásra fel! – Idén is meghirdették a Tündérszó pályázatot
Meseírásra fel! – Idén is meghirdették a Tündérszó pályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 16.
A világ bármely országából küldhetnek meséket a gyerekek a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Tündérszó pályázatára. A magyar nyelven írott történetek témája bármi lehet, és egészen augusztus 4-ig várják a pályaműveket.

 



A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár immár 15. alkalommal hirdette meg – idén a nemzeti összetartozás napja alkalmából – a Tündérszó határok nélküli meseíró pályázatát. A világ bármely országában élő, 8–15 éves gyermekek magyar nyelvű írásait fogadják. A mesék témája kötetlen, minden iskolás szabadjára engedheti a fantáziáját, hogy saját meséjét kitalálja.

A magyar nyelven írott történeteket 2024. augusztus 4-ig várják e-mailben, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges cím

re. A terjedelem 6000 karakter (szóközök nélkül) lehet, a kért formátum: Microsoft Word dokumentum, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, másfeles sorköz, sorkizárt elrendezés. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be, ami még nem vett részt zsűrizésen és/vagy nem jelent meg sehol.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a díjazottakat augusztus végéig e-mailben értesíti, az ünnepélyes eredményhirdetést a tervek szerint szeptemberben tartják majd.

Minden gyermeket arra biztat az intézmény, hogy nevezzen a Tündérszó meseíró pályázatra!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >