Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Június végéig jelentkezhetnek a felsősök az MCC Fiatal Tehetség Programjára
Június végéig jelentkezhetnek a felsősök az MCC Fiatal Tehetség Programjára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 18.
Élmény, közösség és hasznos tudás – ezekkel az értékekkel gazdagodhatnak azok a diákok, akik felvételt nyernek a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának Fiatal Tehetség Programjára. A most negyedikes, szeptembertől ötödikes tanulók 2024. június 30-ig jelentkezhetnek a https://fit.mcc.hu/ weboldalon.

 

Az MCC FIT programja a legfiatalabbakat, a kiemelkedő tehetségű gyerekeket szólítja meg és segíti a kibontakozásukat. Ötödik osztályos kortól kínálnak élménypedagógiai módszertanra épülő, gyakorlatorientált, tehetséggondozó képzést, ahol a tanulás és a fejlődés élménnyé válhat.

Megannyi kaland, kihívás és közösségi élmény várja a diákokat, akik megismerkedhetnek például a robotika rejtelmeivel, emellett elsajátíthatnak pénzügyi és egészségügyi ismereteket is. A program hétvégi képzési alkalmakon alapul, szombatonként egész napos, intenzív, ugyanakkor játékokkal bővelkedő foglalkozásokban lehet része a gyermekeknek, emellett heti egy alkalommal beszédközpontú nyelvoktatás is van.

Kárpát-medence-szerte 27 helyszínen, köztük Székesfehérváron is várják a jelenleg 4. évfolyamos, szeptembertől 5. évfolyamba lépő diákok jelentkezését a https://fit.mcc.hu/ weboldalon. A felvételi a következő tanév elején lesz, itt a diákok motivációját, nyitottságát, elhivatottságát, intelligenciáját vizsgálják majd.

További részletek olvashatók a http://www.mcc.hu oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >