Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgármesteri elismerés a Fejérvíz Zrt. gazdagsági vezérigazgató-helyettesének
Polgármesteri elismerés a Fejérvíz Zrt. gazdagsági vezérigazgató-helyettesének Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszöntötte dr. Cser- Palkovics András a Fejérvíz Zrt. nyugdíjba vonuló gazdasági vezérigazgató-helyettesét hétfőn a Városházán. Nagyné Lang Julianna közel harminc éven át erősítette a „vízműves dolgozók” csapatát szaktudásával, emberségével.

 

 

Nagyné Lang Julianna 1996-ban csatlakozott a „vízműves dolgozók” csapatához, amikor Sárbogárdról Székesfehérvárra költözött családjával. A víziközmű ágazatban eltöltött majd három évtizedes munkája során folyamatosan bizonyította rátermettségét, szakmai kompetenciáit. Ezeknek köszönhetően ismerte, átlátta a vállalati rendszereket, folyamatokat, melyek folyamatos fejlesztésében, átalakításában szakmai irányítóként is mindig aktív részt vállal, lehetett ez akár az SAP fejlesztése, adatszolgáltatások tömkelege, vagy a közelmúltban az integrációs folyamatok koordinációja. Végigjárta a teljes ranglétrát: a kezdetekben közgazdasági és elemzési csoportvezetőként, később közel egy évtizeden át közgazdasági és számviteli osztályvezetőként tevékenykedett, majd 2021-től már gazdasági vezérigazgató-helyettesként irányította a társaság gazdasági egységeit.

Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügyi szakán végezte, majd később vállalkozási mérlegképes oklevelet is szerzett. Munkáját mindig is maximális precizitás jellemezte, a szigorú szakmai, jogi útvesztőkben mindig jól kiismerte magát, és munkatársaitól is mindig ezt várta el. Különös gonddal ügyelt a részletekre, részfaladatokra, a jogszabályi és számviteli megfelelésre, a határidők betartására. A kollégák szakmai kérdésekben gyakran kikérték véleményét. Ő az a típusú vezető, aki elérhető, empatikus és toleráns, az ajtaja mindig nyitva állt a munkatársak előtt, és aki két feladat között is mindig szakított arra időt, hogy értékelje és megköszönje az elvégzett munkát, hogy a személyesebb viszonnyal tovább erősítse az egymás közti kapcsolatokat.

Pályafutása során a víziközműves ágazatban tanúja, aktív résztvevője, irányítója volt a víziközművagyon tulajdonosváltozásainak, részese, motorja volt a – szinte mindvégig – nehéz helyzetben lévő szektor gazdasági talpon maradásának. Gazdasági vezérigazgató-helyettesként kritikus időszakban vette át a kormányt.

Hathatós közreműködésével most egy olyan, állami integrációval tarkított gazdasági évet tudhat maga mögött a Fejérvíz, melyben a társaság működése már stabilabb és kiszámíthatóbb, mind pénzügyi, mind gazdasági szempontból. Határozott fellépésével, higgadt, céltudatos, szakmailag felkészült szakemberként, a rá bízott feladatköreiben végzett munkájáért felettesei elismerését is mindig magáénak tudhatta. Ennek elismerésére 2008-ban a FEJÉRVÍZ ÉV DOLGOZÓJA címben, majd 2016-ban a társaság vezetésének felterjesztése alapján a Magyar Viziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérem kitüntetésében részesült.

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte a Fejérvíz Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesét Székesfehérvár polgármestere hétfőn a Városházán. Dr. Cser-Palkovics András Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg Nagyné Lang Julianna több évtizedes munkáját. A köszöntésen jelen volt Lehrner Zsolt alpolgármester, Laczi Péter, a cég vezérigazgatója, Fazekas Lajos műszaki vezérigazgató-helyettes, valamint Mészárosné Jasztrapszky Regina, a Polgármesteri Hivatal gazdasági igazgatója és Sulyok János, a Társaságfelügyeleti Iroda vezetője.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >