Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kinyitott a városi strand – minden nap este hétig várják a vendégeket
Kinyitott a városi strand – minden nap este hétig várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Szombaton megkezdődött a nyári szezon, kinyitott a Csitáry G. Emil Uszoda strandja. Rendben van a csúszdarendszer, jó a vízminőség és megtörténtek a szükséges karbantartások is. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben a belépőjegyek és a bérletek árait sem emeli.

 



Megérkezik a héten az idei első nyári kánikula, ilyen időben sokan látogatják a városi strandot, amely az előzetes terveknek megfelelően június 15-én, szombaton megnyitotta kapuit. Egészen szeptember 1-jéig minden nap 8 és 19 óra között várják a vendégeket. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben nem emelte a belépőjegyek és a bérletek árait sem.

A tanév rendjéhez igazodva a héten még folytatódnak a Csitáry G. Emil Uszodában a tanórai úszások és az edzések, a tanévhez igazodva, idén egy héttel tovább folytatódnak az uszodában.

A nyitás előtt számos karbantartási munkálatot kell elvégezni a medencéken és az élményelemeken, továbbá a hatósági előírásoknak való megfeleléshez is több feladat állt az üzemeltető előtt. A csúszdarendszer minősítését is évente meg kell újítani és felülvizsgálatot kellett végeztetni, a medencék feltöltése után pedig a kötelező laborvizsgálatok és a hatósági ellenőrzések után indulhatott hétvégén a szezon.

Hétköznapokon a kinti úszómedencében 12 óráig edzéseket is tartanak, de ekkor is lesz mindig szabad vízfelület. Az uszoda fedett épülete augusztus 3-án éves karbantartás céljából leáll, ebben az időszakban 14 óráig használhatják majd a sportolók a kinti úszómedencét, hétvégeken viszont kizárólag a strandolni vágyóké az egész vízfelület a teljes nyitvatartás alatt.

Amennyiben hőségriadót rendelnek el a nyáron, úgy azokon a napokon a strand a normál üzemidejénél egy órával tovább, 20 óráig tart majd nyitva.

Az érvényes belépőjegyárakról, illetve az idénybérletváltásról az alábbim linken találnak információt:
https://www.csitaryuszoda.hu/jegy-_es_berletarak

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >