Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Interaktív mesedélelőtt a Rácbánya Tanösvényen
Interaktív mesedélelőtt a Rácbánya Tanösvényen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 21.
A város egyik zöld oázisában szól a mese, a dal június 22-én, szombaton délelőtt. A Szövőmadár Meseműhely családi programjában kicsik és nagyon is megmérettethetik magukat és egy mese keretében fedezhetik fel a Rácbánya új interaktív tanösvényét.

 



Csodálatos környezetbe, a székesfehérvári Rácbánya Tanösvény zöld oázisába várja Fazekas Éva egy szabadtéri mesefoglalkozásra a gyerekeket. A Szövőmadár Meseműhely szombat délelőtti programján kicsik és nagyok a szülőkkel együtt tölthetik az időt a szabadban, csodaszép környezetben, miközben élőszavas mesemondást és érdekes történeteket hallgathatnak meg a tanösvény lakóiról: lepkékről, bogarakról, madarakról. A mesét követő foglalkozás interaktív jellegű, a mondókákat, az énekes játékokban szereplő mozgásformákat együtt játszhatják a szülők és gyermekek. A foglalkozás az interaktív játszótéren ér véget, ahol próbára tehetik ügyességüket a lépegetőn és kipróbálhatják a játszótér érdekes feladatait.

A részvétel regisztrációhoz kötött (https://forms.gle/paJdGGiq5mPkybti8), a belépőjegyeket a helyszínen válthatják meg a programra érkezők.

További információ Fazekas Éva szervezőtől kapható a +36 70 547 9211 telefonszámon, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >