Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Könyves Már Vártalak 10. – szülinapi kerti buli
Könyves Már Vártalak 10. – szülinapi kerti buli Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. június 23.
A gyerekeknek és a felnőtteknek is programokkal készült a tízéves születésnapját ünneplő Könyves Már Vártalak. A hűs fák alatti kerti buliban érdekes programokkal, tortával és a meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével várták a közönséget. A napot Vecsei H. Miklós és az Etnofon Zenei Társulás koncertje zárta.

 



Az egész család velünk ünnepelheti a 10. születésnapunkat – így invitált mindenkit A könyves Már Vártalak. Az éppen egy évtizede kapuit megnyitó, mára fontos közösségi találkozóhellyé vált könyves kuckó udvarában, az árnyas diófák alatt szervezték meg a délutánt, ahol programjaik elsőként a gyermekeknek szóltak. Megnyílt a Mesekuckó Boldizsár Ildikóval, eljött a Tintaló Minicirkusz, majd minden korosztály kedvence, Gryllus Vilmos adott koncertet.

Csabai Dóra férje és családja segítségével hívta életre ezt a helyet, amely azóta sokak „zarándokhelye” lett, és a könyvek mellett pékséggel, kávézóval bővült. Csabai Dóra meghatottan köszönte a szülőknek, hogy szánnak időt az együttlétre és gyermekeiket is az együtt töltött idő fontosságára nevelik. „Tanítsátok meg a gyermekeiteknek, hogy az álmok léteznek és lehet értük küzdeni. Adjatok nekik szárnyakat, hogy repülhessenek. Olvassatok sokat és szeressétek egymást!” – hangsúlyozta, majd valamennyi kollégájának munkájáért is köszönetet mondott.

A közös tortázás előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a helyet megálmodó és megvalósító, sőt folyamatosan fejlesztő tulajdonost és a velük ünneplő népes vendégsereget. Felidézte a tíz évvel ezelőtti megnyitás pillanatait, amelyeknél szintén jelen volt, és a város nevében is köszönetet mondott az itt működő közösségért, közösségi térért.

A 10. születésnap méltó megünneplésére egy rajzpályázatot is hirdettek. Szebbnél szebb tortákat terveztek a gyerekek, akiknek alkotásait egész nyáron a kreatív műhely falán láthatják majd a boltba betérők. Mint a péntek délutáni eredményhirdetésen kiderült: Fehér Ádám rajza lett a nyertes, ezt egy igazi torta formájában láthatták és meg is kóstolhatták a kis vendégek.

Estére a felnőtteket hívták közös ünneplésre: az est jó hangulatáról a résztvevők mellett Vecsei H. Miklós és az Etnofon Zenei Társulás gondoskodott.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >