Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 9 nap múlva indul a Manas Fesztivál!
9 nap múlva indul a Manas Fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 25.

 

Hogy miért jött létre ez a fesztivál és mire számíthat a látogató?

Olvasd el a Manas Fesztivál bemutatkozását, amiből kiderül!

 Manas2023_3

Gondosan kialakított bölcsőbe született a Manas Festivál. Ikonikus Transzformációs Fesztiválok taposták ki azt az ösvényt, amin mi most útra kelünk. Ezen fesztiválok a társadalom szükséges válaszüzenetei a rohanó világ káoszára és a felgyorsult hétköznapok szürkeségére.


Sok ezer éve sámán őseink tapasztalták ki, hogy ha a természet relatív nyugvóponton lévő rezgés számát dob ütésekkel monoton, könnyen követhető pulzálássá rendezzük akkor sokunk számára könnyebben elérhetővé válik a mélyen bennünk lapuló flow élmény és végre megérkezhetünk a jelen pillanatba.

Manas2023_4


Ebben az öngyógyító tudatállapotban képessé válunk egy olyan puha, lassú figyelemre, amiben együtt tudjuk mozgatni és érezni önmagunk teljes egységét. Ilyenkor együtt lélegzünk a traumáinkkal, és mindennel ami a begyorsult hétköznapok zajától kevésbé elérhető számunkra. Egy belső tengelyhez kapcsolódunk, ahol személyiségünk magasabb rendű “isteni énje” nagyobb hozzáférést kap ezekhez az elfeledett részeinkhez és transzformálni képes őket.


Ilyenkor egy időre felülemelkedhetünk szokásaink és hétköznapi énünk korlátain és átélhetjük, személyiségfejlődésünk következő lépcsőfokainak kitágult lehetőségeit.
Ezeket a kiemelkedő tudatállapotokat csúcsélményeknek nevezzük.

Manas2023_7


A csúcsélményre megszülető igény, pedig nem más, mint egy belső jelzés, hogy eljött az ideje a vedlésnek, metamorfózisnak, bölcsülésnek, ébredésnek....


Ennek a gyógyulásnak teret adva a Transzformatív Fesztiválok szeretetben egyesítik társadalmunkat; amiért sokan nagyon hálásak vagyunk. Munkájukat becsben tartva osztozunk velük ebben a feladatban, a Manas egyedi értékeivel újítva.

Manas2023_8


Követve a fesztivál nevének jelentését, - “Manas” az indiai elme képben a testemlékezetből, sejtemlékezetből építkező mély intelligencia, vagy bölcsesség mely 6-ik érzékként képez hidat a racionális elmefunkciók és a flow állapot között, avagy integrálja azokat - legfőbb missziónk segíteni hasonló módon áthidalni/integrálni a csúcsélmény és a hétköznapi élet közti szakadékot. Ezért, még a fesztivál területén gondoskodunk arról, hogy hatékony eszközök, békés tér és tapasztalt segítők legyenek elérhetőek mindenkinek. Mindezt egy olyan permakulturális környezetben, ahol a természet ugyanolyan gondoskodással védelmezett, mint azok akik járnak rajta.


Szeretnénk segíteni elindulni egy úton aminek a végén látszódik majd, hogy nem is egy misztikus csodát találtunk, csupán a jelen pillanatot.

 

Látogass el a fesztivál honapjára ITT!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >