Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Baker McKenzie: új partnerek kinevezése a budapesti irodában
Baker McKenzie: új partnerek kinevezése a budapesti irodában Nyomtatás E-mail
Írta: SOMOGYI TAMÁS   
2024. július 01.
A Baker McKenzie 2024. július 1-jével Horányi Mártont, a budapesti iroda versenyjogi praxisának társvezetőjét, nemzetközi partnerré választotta, míg Orosz Dánielt a vállaltfelvásárlási és társasági jogi csoport ügyvédjét helyi partnerré léptette elő.

 

Dr. Horányi Márton 2007-ben kezdte meg pályafutását a Baker McKenzie-nél, és rövid kitérő után 2016-ban tért vissza immár helyi partnerként és a versenyjogi csoport társvezetőjeként. Márton az elmúlt évek során rendkívüli szakértelmet és elhivatottságot mutatott a határon átnyúló versenyjogi ügyek kezelésében, ami hozzájárult az iroda helyi és globális piaci pozíciójának erősítéséhez. Vezető jogi szaklapok értékelése alapján Márton kiemelt helyen rangsorolt szakember. Feladatai közé tartozik majd a budapesti versenyjogi csoport további fejlesztése, kiemelt figyelemmel a compliance területre.

„Márton kiváló versenyjogász, és remek kolléga. Nagy öröm számunkra, hogy a versenyjogi csoportban új nemzetközi partnert köszönthetünk; úgy véljük, hogy ez a kinevezés egyértelműen a hazai praxisunk elmúlt években elért eredményeinek köszönhető.” – hangsúlyozta dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a versenyjogi csoport alapítója és a budapesti iroda korábbi irodavezető partnere.

Szintén 2024. július 1-jével dr. Orosz Dániel helyi partnerként folytatja munkáját a vállaltfelvásárlási és társasági jogi csoportban. Dániel 2015-ben csatlakozott az irodához, és az elmúlt években jelentős tapasztalatot szerzett nagyértékű és határokon átnyúló, sok esetben díjnyertes, vállaltfelvásárlási (M&A) és private equity ügyletek terén. Ezen felül, Dániel vezető szerepet tölt be a budapesti iroda energiajogi praxisában; kiemelt tapasztalatokat szerzett mind tradicionális energiajogi ügyletek terén, mind megújuló energiával kapcsolatos projektekben.

„Dániel szakmai hozzáértése és elkötelezettsége nagy érték számunkra. Új szerepkörében még magasabb szinten fogja képviselni irodánkat, és közösen folytatjuk az M&A és az energiajogi szakterületeink fejlesztését.” – tette hozzá dr. Fehérváry Ákos, a Baker McKenzie budapesti irodájának irodavezetője és M&A csoportjának vezetője.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >