Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hétfőn zárva lesznek a rendelők – július 1-je munkaszüneti nap az egészségügyben dolgozóknak
Hétfőn zárva lesznek a rendelők – július 1-je munkaszüneti nap az egészségügyben dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 30.
Július 1-je munkaszüneti nap az egészségügyben dolgozók számára. Hétfőn zárva lesznek a háziorvosi rendelések, a szakellátások és a rendelőintézetek az egész országban, így Székesfehérváron is. A sürgős eseteket, a betegeket ügyeleti rend szerint látják el.

 



Július 1-je az egészségügyben dolgozók ünnepe, ami áldozatos munkájukra hívja fel a figyelmet. A Semmelweis-nap egyúttal munkaszüneti nap is, amikor zárva tartanak a háziorvosi rendelők és a rendelőintézetek.

Hétfőn Székesfehérváron sem lesznek háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogászati rendelések. A Szent György Kórház tájékoztatása szerint július elsején a Távirda utcai I. számú Járóbeteg-Szakambulancia és a Hunyadi utcai II. számú Járóbeteg-Szakambulancia is zárva tart.

Panasz esetén a Felnőtt orvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sürgősségi Osztálya – 2067-es számú rendelő) és a Gyermekorvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekambulancia – Seregélyesi út – mellett helyet kapott gyermek ügyeleti rendelő) fogadja a pácienseket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >