Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ők az LG és a Magyar Nemzeti Galéria művészeti pályázatának nyertesei
Ők az LG és a Magyar Nemzeti Galéria művészeti pályázatának nyertesei Nyomtatás E-mail
Írta: SOMOGYI TAMÁS   
2024. július 01.
Lezárult az LG Magyarország és a Magyar Nemzeti Galéria 6-12 éves korosztálynak kiírt művészeti pályázata. Az LG szlogenjének – Life’s Good, azaz Az élet szép! – témájában 6-12 évesek mutathatták meg rajzokon, mi jelenti számukra a szépséget az életben. A díjakat a Magyar Nemzeti Galériában, ünnepélyes keretek között vehették át a gyermekek.

 

Több mint 600 nevezés érkezett az ország minden pontjáról az LG Magyarország és a Magyar Nemzeti Galéria rendhagyó, közös, május elején meghirdetett művészeti pályázatára. A gyermekek ceruzával, filctollal, szénnel, olajpasztellel, pasztellkrétával, zsírkrétával, vízfestékkel, temperával, illetve bármilyen kreatív anyaghasználattal, vegyes technikával is elkészíthették a pályaműveket, amelyeket a Magyar Nemzeti Galéria zsűrije bírált el.

Az LG hitvallása, és mottója  “Az élet szép” , és ez nem csupán egy szlogen számunkra, hanem egy elv is, amely mindennapi tevékenységünket körülöleli. A pályázatot azért hívtuk életre, hogy a gyermekek szemén keresztül még tisztábban és őszintébben átjöjjön az a pozitív világkép, amely minket vállalatként a mindennapokban is jellemez” – mondta Szili Krisztián, az LG Magyarország marketingvezetője. „Hatalmas öröm volt látni azt, hogy a gyermekek milyen csodálatos és kreatív módon ábrázolják a számukra örömet okozó pillanatokat és miben látják az élet szépségét. Megtiszteltetés volt, hogy a versenyt a Magyar Nemzeti Galériával karöltve valósíthattuk meg.”

A verseny első helyezettje a 6 éves budapesti Zsigó Mira lett, aki egy izgalmas, állatokkal teli dzsungelt rajzolt meg filctollal, alkotásáért pedig egy nagy értékű LG ARTCOOL Gallery Special légkondicionálóval és egy Szinyei MúzeumShop ajándékcsomaggal térhetett haza. Az LG légkondicionálója négyzetes kialakítása és digitális képernyője miatt szinte olyan, mint egy tablet. Gond nélkül tükrözhetjük telefonunkat a készülékre, így akár filmet is nézhetünk rajta, vagy tetszés szerinti képeket jeleníthetünk meg.

A második helyezett a 9 éves, hódmezővásárhelyi Keller Kata lett, aki egy LG DUALCOOL Premium légkondicionálót és egy Csontváry MúzeumShop ajándékcsomagot vihetett haza egy meghitt nyári pillanatot ábrázoló, vegyes technikával készült rajzáért. A verseny harmadik helyezettje pedig a 10 éves, pécsi Erdődi Gergely lett, aki egy LG DUALCOOL Special ET légkondicionálót és egy Gauguin MúzeumShop ajándékcsomagot nyert Séta a kiskutyámmal az őszi erdőben című rajzáért.

A nyeremények telepítésében az LG Magyarország segíti a nyerteseket, országos lefedettségű, minősített partnerhálózatán keresztül.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >