Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Izgalmas nyári kalandtúrát szerveznek szombaton a Sóstón
Izgalmas nyári kalandtúrát szerveznek szombaton a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 03.
Izgalmakkal teli nyári mesetúrára invitálják a gyerekeket és családjaikat július 6-án, szombaton 10.15 órától a Sóstón. A résztvevők felfedezhetik a természetvédelmi terület varázslatos állat- és növényvilágát. A Sóstó Vadvédelmi Központban pedig július 7-én folytatódik a Vadvasárnap-sorozat.

 


Szeretettel várják a kis felfedezőket a szombati mesetúrára, ahol a gyerekek megismerik a szárcsák és a teknősök birodalmát, meghallgathatják, hogy mit mondanak a nagyszájú sirályok, és megcsodálják a Sóstó faóriásait. A 60 perces felfedező túra során madárdalos énekek és sok rejtély is vár a résztvevőkre. A túrát 5-8 éves kor közötti gyermekeknek és családjaiknak ajánlják. A részvételhez regisztráció szükséges itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/izgalmas-nyari-kalandra-invitalunk


Július 7-én 10.00 órától folytatódik a Vadvasárnap című, népszerű sorozat a Sóstó Vadvédelmi Központban, ahol lesz állatorvosi bemutató és állatvédelmi szakmai koordinátor által tartott bemutató is. A résztvevők megismerik az éppen gondozás alatt álló vadállatokat és történetüket. A program körülbelül 12.00 óráig tart. A részvételhez regisztráció szükséges itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/vadvasarnap

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >