Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új játszóeszközöket adtak át a Széna téri és a Zsolt utcai játszótéren
Új játszóeszközöket adtak át a Széna téri és a Zsolt utcai játszótéren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 05.
Új játszóeszközöket adtak át két székesfehérvári játszótéren, a kisgyermekes családok örömére. A Széna téren egy nagy játszóvár készült, ami mellé ősszel fát telepítenek, míg a Zsolt utcába két mókuskereket és a homokozóhoz ülőkéket telepítettek. A beruházásokról Deák Lajosné önkormányzati képviselő adott tájékoztatást.

 


„Nagy öröm, amikor a legkisebbek álmait valósítjuk meg!” – fogalmazott Deák Lajosné önkormányzati képviselő a Széna téren tartott sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy a környéken sok kisgyermekes család él, akiknek igazi örömöt okoz az új játszóvár, melyre korábban nagy igény mutatkozott. Az eszközt nemrég telepítették a Városgondnokság munkatársai és már birtokba is vehették a gyerekek. Idén novemberben pedig a meglévő fák mellé egy újat ültetnek majd, közvetlenül a játszóvár közelébe – tájékoztatott Major Norbert, a Városgondnokság Karbantartási Divíziójának vezetője. Elhangzott, hogy az őszi növénytelepítés emlékfa-ültetés lesz egyben a 25 éves fennállását ünneplő Székesfehérvári Olajfa Református Óvoda kezdeményezésére.

Árnyékot adó, nagy fákkal övezett területen fekszik a Zsolt utcai játszótér, ahova a nagyobb gyerekek mozgásigényének kielégítésére két új mókuskereket telepítettek. Emellett a szülők kérésére ülőkéket szereltek fel a homokozó fakeretének sarkaihoz, hogy az anyukák, apukák kényelmesen együtt játszhassanak a gyermekeikkel.

A két játszótéri beruházás összeértéke négymillió forint, amely teljes egészében önkormányzati forrásból valósulhatott meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >