Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Hej tulipán, tulipán…” – Cz. Budai Katalin kiállítása péntektől a Gárdonyi Géza Művházban
„Hej tulipán, tulipán…” – Cz. Budai Katalin kiállítása péntektől a Gárdonyi Géza Művházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 05.
Cz. Budai Katalin festettbútor-készítő népi iparművész alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken 18 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A „Hej tulipán, tulipán...” című tárlatra ingyenes a belépés, mindenkit szeretettel várnak. Szombaton 10 órakor újabb érdekességgel: az IllaBerek élményösvény bemutatásával készülnek, ami a kulturális intézmény előtti nagy, füves területen nyílik meg a gyermekek és szüleik előtt.

 



A nyári időszakban is zajlik az élet a maroshegyi Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Július 5-én, pénteken 18 órakor például egy új kiállítás nyílik a kulturális intézményben. „Hej tulipán, tulipán…” címmel Cz. Budai Katalin festettbútor-készítő népi iparművész alkotásait láthatják az érdeklődők. A tárlatot Gonda Emma, a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat–dunántúli Regionális Társasága elnökségi tagja ajánlja, a programon a Pinka zenekar zenél. A míves munkák egészen augusztus 2-ig látogathatóak az intézmény nyitvatartási idejében. A belépés díjtalan. 

Július 6-án, szombaton 10 órakor is szeretettel várják az érdeklődőket, amikor az IllaBerek élményösvény megnyitására kerül sor. Ez a Mesi műhely és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház közös ötletelésének eredményeként jött létre és a művelődési ház előtti M. Tóth István téren próbálható ki. A kis manóházak és a zöldövezetben elvégezhető feladatok remek családi programot kínálnak a nyári szünetre, de a megálmodók ajánlása alapján minden évszakban és minden nap kipróbálható az élményösvény. Mindenkit szeretettel várnak a bemutató programra!


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >