Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lakossági fórum a Vásárhelyi lakótelep fűtésével kapcsolatban
Lakossági fórum a Vásárhelyi lakótelep fűtésével kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 13.

ImageA fűtés januári újraindulásával új helyzet teremtődött a Vásárhelyi lakótelepen. Székesfehérvár Önkormányzata számára is elfogadhatatlan volt, hogy a szolgáltató sok kisgyermekes család, közel ezer ember egészségét veszélyeztette a fűtés szüneteltetésével. Éppen ezért ragadtak meg minden jogi lehetőséget és kezdtek azonnal tárgyalásokat a Stopping Hungáriával a helyzet rendezésére – szerencsére eredményesen. A részletekről január 28-án egy lakossági fórumon számol be a lakóknak dr. Cser-Palkovics András polgármester és Brájer Éva, Maroshegy képviselője.

 

Meghívó a programra:

Tisztelt Lakók!

A múlt csütörtök este felmelegedő radiátorok voltak az első hírmondói annak, hogy a Vásárhelyi lakótelepen ismét beindult a fűtés. Ez a legfontosabb eredmény ebben a téli időszakban! Székesfehérvár Önkormányzata számára is elfogadhatatlan volt, hogy a szolgáltató sok kisgyermekes család, közel ezer ember egészségét veszélyeztette a fűtés szüneteltetésével.

Éppen ezért ragadtunk meg minden jogi lehetőséget és kezdtünk azonnal tárgyalásokat a Stopping Hungáriával a helyzet rendezésére – szerencsére eredményesen! A Vásárhelyi úti lakótelep fűtésszolgáltatója ezentúl a Széphő Zrt. Ez a garancia arra, hogy a társasházak fűtése hosszútávon biztonságban lesz! A Széphő Zrt. már dolgozik a pontos üzemeltetési konstrukción.

A célunk az, hogy a lakók számlái - legalábbis az alapdíj tekintetében - valamivel alacsonyabbak lehessenek. Ehhez persze az is elkerülhetetlen, hogy mindenki befizesse a fűtésdíjat. A fűtés januári újraindulásával új helyzet teremtődött a Vásárhelyi lakótelepen. Egy új szolgáltató biztosítja a fűtést, akinél minden lakó „tiszta lappal” indul.

Reméljük, hogy a most született megoldás a lakótelepen élők megelégedésére szolgál! A további részletekről 2011. január 18-án (kedden) 18 órakor lakossági fórumon számolunk be, amire a Gárdonyi Géza Művelődési Házba ezúton is tisztelettel meghívunk mindenkit!

dr. Cser-Palkovics András polgármester

Brájer Éva, Maroshegy képviselője

 

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7624&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7643&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >