Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow HATÁRIDŐK - a területalapú támogatásokról
HATÁRIDŐK - a területalapú támogatásokról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 18.

ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatósága arról adott tájékoztatást a sajtó képviselőinek, hogy lezárult a területalapú támogatás szankciómentes benyújtásának időszaka. A falugazdászok azonban továbbra is várják az elektronikus kérelembenyújtási felület használata iránt érdeklődő gazdálkodókat.

 

Csathó Barnától, a Fejér Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, hogy akik megfeledkeztek az igénylésről, május 17. és június 9. között, munkanaponként 1% levonás mellett még benyújthatják kérelmüket. Amennyiben a beküldött adatok megváltoztak, május 31-ig szankciómentesen módosíthatják kérelmüket a gazdálkodók, eddig az időpontig akár új területek is berögzíthetők.

A határidőt követően június 9-ig munkanaponként 1%-os szankció mellett növelhető a támogatott terület, a határidőt követően csak pontosításra van lehetőség. Az ügyfelek folyamatosan nyújthatnak be vis maior bejelentést is, amennyiben előre nem látható körülmény miatt valamilyen támogatási feltétel betartását nem tudják teljesíteni.

A bejelentést szintén az elektronikus felületen tehetik meg, melyben a falugazdászok közreműködésére számíthatnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >