Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Varga: Mindenki jól fog járni az egykulcsos adóval
Varga: Mindenki jól fog járni az egykulcsos adóval Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Hírlap   
2011. május 19.

Image"Már kormányalakításkor sem voltak illúzióink, nem gondoltuk, hogy könnyű első évünk lesz, s utólag elmondhatjuk, nem is volt az." - jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjúban Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki arra a kérdésre, hogy lesz-e hamarosan kormányátalakítás, azt mondta: "a mérlegelés joga a miniszterelnök úré". A politikus szerint a következő években is mindennél fontosabb lesz a költségvetési fegyelem biztosítása.

 

A napilap csütörtökön közölt interjújában a politikus úgy fogalmazott: "jól tudjuk, hogy a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik, a mérlegelés joga pedig a miniszterelnök úré, hogy ezen első lépés során történt-e olyasvalami, ami szükségessé teszi a korrekciót".

Hozzátette: a kormányátalakításkor sem voltak illúzióik, nem gondolták, hogy könnyű lesz az első év, s utólag elmondható, hogy nem is volt az.

 "Elég, ha csak a görög és most a portugál pénzügyi válságra gondolunk, vagy arra a költségvetésre, amelyet elődeinktől örökül kaptunk. Természetesen megítélés kérdése, hogy az eddigi eredményeink mennyiben következtek a kormányzati struktúrából" - fogalmazott Varga Mihály.

A politikus az interjúban arról is beszélt, hogy a következő években is mindennél fontosabb lesz a költségvetési fegyelem biztosítása.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >