Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Kulturális Örökség Napjai Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 21.
Szeptember harmadik hétvégéje hagyományosan a Kulturális Örökség Napjainak ingyenes programjaival várja az érdeklődő közönséget. A népszerű rendezvénysorozatban szeptember 21–22. között mód nyílik betekinteni a szerb ortodox templomba, lesznek városi séták előadásokkal, és a Városházát is be lehet járni polgármesteri vezetéssel egy körséta során.
Tovább...
 
Erőtér – izgalmas sci-fi könyvbemutató Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 20.
Izgalmas, abszurd sci-fivel jelentkezett Prax Levente, a civilizáció összeomlásának korában játszódó történetről Váczi Márk történész beszélget a szerzővel szeptember 20-án a Vörösmarty Társaság termében. A 17 órakor kezdődő könyvbemutatóra minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
Újabb lépések Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 20.
Szentes Ottokár alkotásaiból nyílik kiállítás a Pelikán Galériában. Az Újabb lépések című tárlatot maga a művész, a Székesfehérvári Művészek Társaságának tagja ajánlja a látogatók figyelmébe.
Tovább...
 
Érces hangok – még lehet jegyeket kapni a Zene-Szó sorozat záró koncertjére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. szeptember 20.
A harmadik, egyben befejező résszel zárul a Zene-Szó című kamarakoncert-sorozat. Szeptember 20-án a Szent Imre-templomban az Érces hangok című, rézfúvós hangversenyre várják a komolyzene kedvelőit.
Tovább...
 
Vitrinkiállítás nyílik pénteken a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 20.
A Tarsoly Egyesület szervezésében „Természetbarátok egymás között” címmel újabb érdekes vitrinkiállítás nyílik pénteken délután.
Tovább...
 
Nyílt próba és kulisszajárás a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 20.
A magyar dráma napján nyílt próbával és kulisszajárással várja a közönséget a Vörösmarty Színház. Szeptember 20-án, pénteken 12 órától az Úri muri előadás próbájába pillanthatnak be az érdeklődők. A színfalak mögötti bejárás 17 órakor indul. Mindkét esemény regisztrációs linkje és a részletek megtalálhatóak az esemény közösségi oldalán: https://fb.me/e/1MOgwKOXP
Tovább...
 
Finisszázzsal zárul Schlauszky Szilárd kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 19.
Kötetlen beszélgetés, tárlatvezetés is szerepel a "Tüzesen süt le a Napnak sugára, az ég tetejéről lyukkamerába" című kiállítás finisszázsán. A résztvevők a fotográfus, Schlauszky Szilárd vezetésével szolárgráfot is készíthetnek a szeptember 19-én, csütörtökön 18.30 órakor kezdődő eseményen.
Tovább...
 
Csak jót mondj! - Hugh Hefner utolsó napjai és a Playboy-villa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. szeptember 18.
Nyers és kíméletlen beszámoló a Playboy-villa tárgyiasító és nőgyűlölő légköréről, egy nő ellopott fiatal felnőttkoráról és az önelfogadáshoz vezető útjáról, valamint Hugh Hefner utolsó napjairól. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Trom Kata: Tedd a helyére! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. szeptember 17.
Milyen a rend, amikor a dolgok valóban a helyükön vannak? Egyáltalán hol van a bútoraink, a tárgyaink, kedves holmijaink valódi helye, és hol vagyunk a rendezkedés folyamatában mi magunk, akik ezt meghatározzuk? Mi a helyünk és eredendő szerepünk a világban, hogyan működhetünk együtt a természettel és a Föld életét is meghatározó ősenergiákkal, minőségekkel? Mi a kapcsolat személyes élettereink rendje és a lelkünkben helyükre kerülő dolgok között? (Könyvajánló)
Tovább...
 
Ordításmentes gyereknevelés (Könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. szeptember 16.
Ki ne vágyott volna arra, hogy hangos szóváltás nélkül oldja meg az otthoni konfliktusokat? Ki ne szeretne boldog, kiegyensúlyozott felnőttet nevelni a gyermekéből? Hal Edward Runkel házasság- és családterapeuta szerint a harmonikus kapcsolatok fenntartásának kulcsa az önuralom.
Tovább...
 
Évadnyitó társulati ülés a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. szeptember 15.
Évadnyitó társulati ülést tartott szombaton délután a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata, hogy együtt köszöntsék az új évadot. Szó volt a bemutatókról és az ősz végén kiírandó színházigazgatói pályázatról is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 6502