Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
MEGNYÍLIK PIROSKA MESEHÁZA A HETEDHÉT JÁTÉKMÚZEUMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 17.
A Hetedhét Játékmúzeum az adventi készülődés után újra várja a szülőket és gyerekeket, nagyszülőket és unokákat, baráti társaságokat egy kis játékra. Január 18-án, szombaton, Piroska nevenapján Piroska Meseháza nyitja ki kapuját. A legkisebbeknek és szüleiknek Kecskés Márta tart játszós-beszélgetős programot, ahol többek között szó esik arról, hogy mikor mit érdemes játszani a babákkal.
Tovább...
 
FOLYTATÓDIK A KRITIKUS KEDD A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 14.

Image Január 14-én, kedden tartják a színház legújabb bemutatójának, a Horváth Csaba rendezte Pillangó Kritikus Keddjét. Előadás után, 22 óra körül a színház kávézójában ismét alkotók, színikritikusok és nézők beszélgetnek a produkcióról, ezúttal Proics Lilla vezetésével.

Tovább...
 
NEMES ISTVÁN KIÁLLÍTÁSA NYÍLIK MEG A FORRÁS GALÉRIÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 14.
Image A Vörösmarty Színház Forrás Galériájában nyílik meg január 16-án Nemes István festőművész kiállítása csütörtökön 18.30 órakor. A tárlatot melyet a festőművész múzsája, Borszéki Boglárka író nyitja meg Závodszky Noémi közreműködésével. A kurátor Tóth Norbert, a Forrás Művészeti Intézet igazgatója.
Tovább...
 
A TŰZ ÉS A FÖLD MŰVÉSZETE CÍMMEL NYÍLIK IPARMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 14.
Ifj. Fazekas István nádudvari keramikus, népi iparművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Művészetek Háza kiállító­termében január 16-án, csütörtökön 17 órakor. Az alkotót és a február 9-ig látogatható tárlatot Molnárné Tamás Anetta, a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület elnöke ajánlja a közönség figyelmébe.
Tovább...
 
FOLYTATÓDIK AZ ÚTKERESŐ FILMKLUB Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 13.

Image Január 13-án 17.30 órakor az Útkereső Filmklub keretében vetítik az Éjszakai nap című filmet a Szent István Művelődési Házban. Lev Tolsztoj híres regényéből készült ez a gyönyörű és megrázó film, a keresztény alkotások gyöngyszeme.

Tovább...
 
JÁTÉKÓRÁK ÉS IGAZI IDŐMÉRŐ SZERKEZETEK A HETEDHÉT JÁTÉKMÚZEUMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 08.
A Hetedhét Játékmúzeum új ismeretterjesztő előadássorozatot indít Játék Szalon címmel. Az első előadás témája az időmérés, vagyis az órák kultúrtörténeti bemutatása babaházi környezetben. A Moskovszky-gyűjtemény különleges miniatűr óráiról tart előadást Prékopa Ágnes művészettörténész Játékórák és „igazi” időmérő szerkezetek címmel január 14-én, kedden 16.30-kor.
Tovább...
 
EGYMILLIÓ FORINTOS PÁLYÁZATI TÁMOGATÁST NYERT A BARÁTSÁG MOZI Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 07.

Image Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013 novemberében pályázatot írt ki az art mozik szakmai tevékenységének támogatására. A pályázati program megvalósítása 2014. január és március közötti időszakra szól.

Tovább...
 
KÉT PREMIER IS SZEREPEL A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ JANUÁRI PROGRAMJÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 07.

Image Összesen tizenhat darabbal, köztük két premierrel várja a színházkedvelőket januárban a Vörösmarty Színház. Az legújabb színdarabok mellett az elmúlt hónapokban nagy sikert aratott Lear királyt, A fösvényt és az Indul a bakterházat is megtekinthetik az érdeklődők ebben a hónapban.

Tovább...
 
A Hungarikum együttes évadnyitó koncertje: Hívogató Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 06.
A hagyományoknak megfelelően az idei évben is a Hungarikum együttes koncertjével indítják a Hétvezér Esték programsorozatot a szervezők. Mudris Anett és Kremnitzky Géza új dalokkal fogja szórakoztatni a közönséget, de az érdeklődők hallhatnak majd a régebbi, nagysikerű számaikból is.
Tovább...
 
SZABAD JÁTÉKSZÍN FEHÉRVÁR BELVÁROSÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 06.

Image Január közepétől a Fő utcán a Mátyás szoborral szemben, magyar és idegen nyelvű kamaraszínházi előadásokkal, bábszínházzal, dia és filmvetítésekkel, audio-vizuális estekkel, interaktív családi foglalkozásokkal, gyermekfoglalkozásokkal, hangszerbemutatóval egybekötött zenés programokkal, és kortárs képzőművészeti kulisszatitkokkal várják a művészet barátokat.

Tovább...
 
ISMÉT LESZ KOR-TÁRS NYUGDÍJAS KI-MIT-TUD Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. január 06.

Image Ismét, immár 21. alkalommal rendezi meg a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud-ot A Szabadművelődés Háza. A Fejér megyében élő nyugdíjasok két kategóriában nevezhetnek, megmérettethetik magukat az előadóművészet, illetve a képző-, ipar- és népművészet területén. A jelentkezéseket február 7-ig fogadják.

Tovább...
 
<< Első < Előző 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4566 - 4576 / 6331