Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Gondolatok a könyvtárban – Homolya Gábor grafikusművész kiállítása az Aranybullában
Gondolatok a könyvtárban – Homolya Gábor grafikusművész kiállítása az Aranybullában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 22.
Gondolatok a könyvtárban címmel nyílik kiállítás Homolya Gábor grafikus- és képzőművész alkotásaiból az Aranybulla Könyvtárban. A május 22-én, szerdán 17 órakor kezdődő eseményre szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!

 


Homolya Gábor 1956-ban született Budapesten, jelenleg Érden él és dolgozik. Gyermekkora óta vonzódik az alkotáshoz, a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában érettségizett 1975-ben, 1978–1985 között pedig a Képzőművészeti Főiskolára járt festő és grafika szakon, illetve a művészképzőt is elvégezte.

Kenyérkereső munkája a mai napig is elsősorban a tervezőgrafikához kötődik. 2008 óta szabadúszó grafikus és képzőművész. Számos tárlaton szerepelt, és a csak rá jellemző látásmódú, egyedi alkotásai több díjat is kaptak az utóbbi években. Munkássága rendkívül gazdag, termékeny és sokoldalú. Művészete szoros kapcsolatban áll az irodalommal, költészettel, számos műve vizuális továbbgondolása a lírai alkotásoknak.

A Gondolatok a könyvtárban című kiállításának megnyitója 2024. május 22-én, szerdán 17 órakor kezdődik z Aranybulla Könyvtárban. A tárlatot Pék Eszter Anna művésztanár ajánlja, verset mond Homolya Tibor, gitáron Faragó Péter működik közre.

 

A kiállítás június 17-ig látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >