Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szombat este: Quimby-koncert a Zichy-színpadon!
Szombat este: Quimby-koncert a Zichy-színpadon! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 13.
Szabadtéri, ingyenes koncertre várják a fehérváriakat június 15-én, szombaton 20.30 órától: a Quimby – eredetileg zárt helyszínre tervezett – fellépését tartják meg a Zichy-színpadon. Az Alba Arénába meghirdetett koncertre korábban online jegyet váltóknak automatikusan visszatérítik a jegyárat, a Tourinform Irodában megvásárolt jegyeket pedig június 17-től lehet visszaváltani. Mindenkit szeretettel várnak szombaton este!

 



Számos nagyvárosban és kisebb településen is rendeztek az elmúlt időszakban ünnepi programokat hazánk Európai Uniós csatlakozásának évfordulóját megünnepelve. Székesfehérvár Önkormányzata nem szerette volna ezt a közösségi eseményt a kampányidőszakban megtartani. Most lehetőség van a program megszervezésére, ami nem egy új műsort, hanem a Quimby zenekar Székesfehérvárra meghirdetett koncertjének új helyszínre helyezését és ingyenessé tételét jelenti. 2024. június 15-én, szombaton 20.30 órától a Zichy-színpadhoz várnak mindenkit egy közös, nyárindító programra! 

A nemrég átadott Alba Arénába meghirdetett Quimby-koncert az eredeti formájában tehát elmarad, amelyért valamennyi jegyet váltó néző megértését kérik! A programra már megvásárolt jegyek természetesen visszaváltásra kerülnek, az alábbiak szerint:

-        az online, a jegymester.hu felületén megváltott jegyek esetében azok árának visszatérítése automatikusan – várhatóan június 17-től – megtörténik, a vásárlóknak ezzel további tennivalójuk nincsen;

-        az Alba Arénában, illetve a Tourinform Irodában megvásárolt jegyek KIZÁRÓLAG a Tourinform Irodában, személyesen válthatóak vissza 2024. június 17. reggel 9 óra és 2024. július 31. 12.00 óra között, nyitvatartási időben.

A jegyvásárlók – további kérdés esetén – a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 06-22-815-321 telefonszámon kérhetnek információt.

A szombat esti, ingyenes koncertre mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >