Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Egész napos programfolyam, izgalmas találkozások szombaton a Könyvheti Pikniken
Egész napos programfolyam, izgalmas találkozások szombaton a Könyvheti Pikniken Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 14.
Folytatódnak az 95. Ünnepi Könyvhét fehérvári eseményei. Pénteken nem más, mint Dániel András, a Kuflik szerzője lesz a vendég, majd szombaton, a Bartók Béla téren jön az egész napos Könyvheti Piknik. Találkozhatunk többek között a kortárs irodalom országosan ismert és helyi szereplőivel, a Vörösmarty Színház művészeivel, Nyáry Krisztián íróval, a Sebő együttessel, és lesz számos egyéb esemény is. A belépés mindenhova ingyenes.

 



Június 20-ig folytatódnak a 95. Ünnepi Könyvhét székesfehérvári eseményei a Vörösmarty Mihály Könyvtár szervezésében.

Június 14-én, pénteken 15:30 órakor Dániel András író, illusztrátor, a népszerű Kufli-sorozat szerzője látogat el a VMK Gyermekrészlegére, ahol egy jó hangulatú beszélgetésre és dedikálásra invitálják az érdeklődőket.

A Könyvheti Piknik lesz az Ünnepi Könyvhét csúcseseménye június 15-én, szombaton a Bartók Béla téren. A 10.00 órakor kezdődő megnyitó után Firgi-Kator Judit, a Romantikus Rágcsáló weboldal alapítója lesz a vendég, 11.00 órakor dedikálás kezdődik a helyi kortás irodalom ismert szereplőivel, akiknek műveiből a Vörösmarty Színház művészei olvasnak fel. 13.30 órától bemutatkozik a Vörösmarty Kuckó, a Vörösmarty Társaság ifjúsági csoportja és megtudhatjuk, hogyan és mit olvasnak a mai kamaszok. 16.00 órakor jön a Nyáry délután korunk egyik legnépszerűbb szerzőjével, Nyáry Krisztián íróval és irodalomtörténésszel, majd 18.00 órától a Sebő-együttes élő koncertje zárja az estét.

A Bartók Béla téren egyéb programokat, például óriás társasjátékot, kézművességet, képregész-bemutatókat is szerveznek. A részletes programok itt olvashatók: https://www.vmk.hu/unnepi-konyvhet-2024

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >