Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Jóga, erőt adó, igaz történetek és mesés könyvbemutató – folytatódik hétfőtől az Ünnepi Könyvhét
Jóga, erőt adó, igaz történetek és mesés könyvbemutató – folytatódik hétfőtől az Ünnepi Könyvhét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 17.
A szombati Könyvheti Piknik után folytatódnak hétfőtől a 95. Ünnepi Könyvhét fehérvári programjai. Lesznek a jógát ajánló könyvek és gyakorlati bemutatók, bárki elmesélhet egy általa olvasott, erőt adó, igaz történetet, majd kedden találkozhatunk Adorján Viktorral, aki bemutatja legújabb mesés könyvét.

 



Június 17-én, hétfőn 10.30 órakor kezdődik a Jóga és könyvek című program a VMK Olvasótermében. A témáról szóló könyveket ismerhetünk meg és lesz gyakorlati bemutató oktatás is Borostyán Judittal. Kérik, hogy a résztvevők vigyenek magukkal jógaszőnyeget.

17.00 órakor a Felnőtt kölcsönző részlegen olyan regények, memoárok, életrajzok lesznek középpontban, melyek megtörtént, személyes eseményekről szólnak és életadó erőt, energiát sugároznak az olvasók felé. Szeretettel várják mindazokat, akik szívesen mesélnek a témához illő olvasmányaikról, személyes tapasztalataikról.

Június 18-án, kedden 17.00 órakor a VMK Központi könyvtárában Adorján Viktor íróval találkozhatnak az érdeklődők. Itt mutatják be a Világváltó nevenincs meseregény második, Csillagvitéz című kötetét.

Valamennyi eseményre ingyenes a belépés, a részletes program itt olvasható: https://www.vmk.hu/unnepi-konyvhet-2024 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >