Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Légióssal egészült ki a keret: Asia Strong a DKKA új játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 25.
Amerikai erőcsatárral bővült a székesfehérvári A-csoportos együttes kerete.
Tovább...
 
MÁV Előre Foxconn: 1-1 győzelem és vereség a mérleg, kikapott az AFKC Kisvárdán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 21.
Esélyeshez méltó játékkal harmadik idegenbeli Extraligás bajnokiját is megnyerte a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda alakulata. Omar Pelillo csapata a legutóbbi bronzérmes MAFC-BME vendégeként nyert 3-1-re a 28 pontos Pesti, valamint a 13-ig jutó Bakiri főszereplésével. A fehérvári klub női csapata az erősebbik nem képviselőihez képest ellentétes úton jár, három meccs, három vereség. Hasonló negatív szériában vannak az AFKC női kézilabdázói, akik szintén zsinórban három bajnoki zakónál tartanak.
Tovább...
 
Fradi-Vidi: két hibát büntetett a bajnok, kapufák, helyzetek a másik oldalon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 21.
Az első perctől az utolsóig jól küzdött, többnyire jól is focizott, s rengeteg helyzetet kidolgozott még idegenben is a bajnok Ferencváros ellen, ám két hatalmas Serafimov hiba okán két gólt kapott, így 2-0-ás vereséget szenvedett az NB I 10. fordulójában a Fehérvár FC. A piros-kékek az összkép alapján rászolgáltak volna legalább az egyik pontra, főképp, hogy az elmúlt négy meccsükből már harmadszor kaptak ki hasonló körülmények között.
Tovább...
 
F-1: Leclerc és a Ferrari sima diadala Austinban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 21.
Alighanem az idény egyik legnagyobb meglepetése született a Formula-1 -es világbajnoki sorozat austini futaman, az Egyesült Államok Nagydíján, ugyanis a várt McLaren -Red Bull párharc Norris és Verstappen ellen elmaradt, pontosabban a pályán megtörtént, de annak a tétje a 3. hely volt, nem az első, mivel a két Ferrari a 3. és a 4. helyről indulva leiskolázta a mezőnyt és kettős győzelmet arattak, Leclerc, Sainz sorrendben!
Tovább...
 
Győzött a „kis” és „nagy” Volán, újabb élcsapat ellen állt helyt a DKKA Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 21.
A hétközi BL-vereség, majd a pénteki, Pustertal elleni 6-1-es kiütéses siker után a mindig kiváló Black Wings Linz otthonában is nyerni tudott a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák bázisú ICEHL-ben. A 3-1-es sikerből Stipsicz, Messner és Brown vette ki a részét 1-1 szép találattal.
Tovább...
 
Születőben az új hagyomány Feketehegyen – először rendezték meg a városrészi focikupát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. október 21.
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Feketehegyi Sportnapot és Labdarúgótornát vasárnap a Bébic utcai sportpályán. Az eseményen számos kísérőprogram is várta a csapatokat és a családokat. A szervezők célja, hogy egy új hagyományt teremtsenek a programmal, ahol a városrész minden tagja jól érezheti magát.
Tovább...
 
Vasárnap lesz az első Feketehegyi Sportnap és Labdarúgótorna a Bébic utcai sportpályán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. október 16.
Első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezik meg a Feketehegyi Sportnapot és Labdarúgótornát október 20-án, vasárnap a Bébic utcai sportpályán. Már több csapat jelezte részvételét, azonban még lehet jelentkezni a szervező Feketehegy Sportegyesületnél. A mérkőzések mellett számos játékos és szórakoztató program várja a családokat, és igénybe lehet venni egészségügyi alapvizsgálatokat is – hangzott el a helyszínen tartott, beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Ezen a szombaton is leszerepeltek a fehérvári csapatok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 14.
Remélhetőleg nem lesz belőle tendencia, de egymás után a második szombaton fordult elő, hogy a pályára lépő székesfehérvári élcsapatok döntő többsége a maguk bajnokságában nem tudott nyerni, sőt, pontot sem szerezni. Ezúttal a már külön cikkben méltatott Volán hokisai voltak kivételek, a MÁV Előre női röpisei, az AFKC női kézisei és az Alba férfi kosarasai egytől egyig vereséget szenvedtek.
Tovább...
 
FEHA19 bravúr, papírforma MÁV Előre győzelem és DKKA vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 14.
Hárman is bajnoki mérkőzésen léptek pályára vasárnap délután és este Székesfehérvár élcsapatai közül. A FEHA19 hokisai bravúros, a MÁV Előre férfi röpisei elvárható győzelmet arattak, míg a DKKA újonc női kosarasai sokkal esélyesebb ellenfelüket szorongatták meg idegenben, jelezve, egyre inkább belenőnek a legfelső osztályba.
Tovább...
 
Vidi: már az elején elúszott a győri rangadó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 07.
Hosszú évtizedek óta mindig, minden körülmények között presztízscsata egy ETO – Vidi összecsapás, a fehérvári labdarúgók mégis úgy álltak bele a két csapat szombati találkozójába, mintha egy laza edzőmeccsen léptek volna pályára. Ennek megfelelően laza volt a koncentráció és a védekezés, így lazán szerzett is két gólt gyorsan a házigazda győri egylet. 15 perc után érkezett meg a találkozóra a fehérvári gárda, viszonylag gyorsan szépített is, ám utána hiába próbálkozott, nemhogy ez egyenlítés nem jött össze, de a legvégén a hosszabbításban egy kontrából újabb gólt kapott, így az ETO nyerte 3-1-re az egyik legnagyobb vidéki derbit. A Vidi szépítő találata Szabó Bálint nevéhez fűződik.
Tovább...
 
Ritka rossz szombat – kikapott a Vidi után az AFKC, a MÁV Előre és a DKKA is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 07.
Régen fordult elő az, ami most, hogy minden első osztályú székesfehérvári kirakat csapat kikapott egy adott napon, amikor egyszerre pályára léptek. Ez a ritka negatív nap a szombati volt, amikor egymás után véreztek el a helyi női kosár, kézi és röplabda csapatok, valamint a Vidi labdarúgói. A kosarasok veresége papírforma volt, a Vidié is kevésbé meglepő, ám a kézisek és a röpisek kifejezetten kellemetlen meglepetéssel szolgáltak. Kivételt jelentett a férfi rögbicsapat győzelme, ám ez a sportág korántsem kirakatsportág, s róluk később külön írunk majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 7603