Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
ICEHL: nem talált fogást a Bozenen a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 07.
A pénteki szép, 4-1-es bécsi diadalt követően azt a HCB Südtirol Alperiát (HC Bozen) fogadta az újabb győzelem reményében vasárnap délután a Hydro Fehérvár AV19 az osztrák bázisú ICEHL-ben, amely két nappal korábban négy győzelmet követően az addig pont nélkül álló Asiagótól kapott 8-2-es hatalmas pofont saját közönsége előtt. A bolzanóiak tanultak a leckéből, most nem nyíltak ki, mint pénteken, alaposan megszervezték védekezésüket és mivel a szerencse is többnyire melléjük szegődött, 3-0-ra legyőzték a kissé tompa házigazdákat.
Tovább...
 
Férfi röplabda: fölényes győzelemmel startolt a MÁV Előre a bajnokságban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 07.
A MÁV Előre Foxconn női csapatának szombati vereségét vasárnap a klub Extraligás férfi röplabda alakulata idegenbeli sikerrel feledtette. Omar Pelillo együttese a Dág KSE vendégeként Esztergomban nyert tükörsimán 3-0-ra.
Tovább...
 
Aszalvölgyi Focikupa – idén már 12. alkalommal rendezték meg Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. október 07.
Ebben az évben is hat általános iskola negyedik osztályos csapata mérte össze ügyességét és gyorsaságát a XII. Aszalvölgyi Focikupán, amelyet szombaton délelőtt rendeztek a Túrózsáki úti műfüves sportpályán. A mérkőzések mellett a családokat egészségmegőrző programok és különböző sportolási lehetőségek is várták.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: nagy csatában kapott ki Pakson az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 07.
Remekül, a Körmend elleni keddi fölényes győzelemmel kezdte a bajnoki menetelését az Alba Fehérvár, amelyre pénteken egy kemény paksi kirándulás várt a férfi kosárlabda NB I/A-ban. A végig izgalmas, sőt, szinte az elejétől a végéig színvonalas játékot hozó összecsapáson az ASE új légiósa, Cahendler, valamint a válogatott két erőssége, Benke és Eilingsfeld vezérletével kiélezett végjátékben 92-85-re győzött.
Tovább...
 
LaserFun – izgalmas sportos kihívás vasárnap a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 05.
Október 6-án, vasárnap érkezik Székesfehérvárra a LaserFun roadshow. A Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban az öttusa legizgalmasabb versenyszámait próbálhatja ki a 10 és 18 év közötti korosztály. A programra a https://laserfun.hu/hu/regisztracio oldalon lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Csak a hajrában adta meg magát Pécsen a DKKA Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. október 03.
A sima vereséget sejtető végeredmény csalóka: a meccs jelentős részében kifejezetten ígéretes produkciót nyújtva 80-61-es vereséget szenvedett az Európa-kupa induló NKA Universitas Pécs együttesétől a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia (DKKA) abszolút újonc női kosárlabda csapata az NB I/A 2. fordulójában.
Tovább...
 
Pro Civitate Díj Dr. Kovács Ignácnak – ünnepi percekkel indult a keddi kosárlabda-mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 02.
Az Alba Fehérvár – Egis Körmend kosárlabda-mérkőzés kezdése előtt vehette át a Székesfehérvár Közgyűlése által odaítélt Pro Civitate Díjat dr. Kovács Ignác főorvos. A magyar bajnokság első fordulójának fehérvári meccsén adta át a hazai csapat orvosának a városi elismerést dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Október 3-án indul a „Vidi UEFA 40” programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 30.
Ahogy az illetékesek azt az elmúlt héten bejelentették, vetítésekkel tarkított visszaemlékezés-sorozatot indítanak a Videoton labdarúgócsapatának 1984/85-ös UEFA-kupa menetelése tiszteletére. Az első rendezvényre, egy kerekasztal beszélgetésre október 3-án, csütörtökön 18.00 órakor kerül sor a Sóstói Stadion VIP Lounge termében, ahol az első fordulós, Dukla Praha elleni párharc áll majd a fókuszban az egykori főszereplők részvételével.
Tovább...
 
Örvendezzünk együtt! – Református Nap a 200 éves fehérvári gyülekezettel Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. szeptember 30.
A fehérvári református gyülekezet alapításának 200. évfordulója tiszteletére városi református napot szerveztek szombaton. A különböző művészeti ágakat, közösségi eseményeket összefogó, gyerekeket és felnőtteket egyaránt megszólító programoknak három helyszín, a Városháza Díszterme, valamint a Budai úti és a Széchenyi úti református templom adott otthont.
Tovább...
 
ICEHL: Volán vereség a bajnok otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 30.
A rekordbajnok Klagenfurt pénteki, sima, 4-0-ás legyőzését követően vasárnap 3-1-re kikapott Salzburgban, így 4 mérkőzést követően 2-2 győzelemmel és vereséggel áll az osztrák bázisú ICEHL-ben a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. A Volán becsületgólját 0-2-nél Erdély Csanád szerezte.
Tovább...
 
Karakó ismét el VAR-ta a Vidi pontjait Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 30.
Egy győzelemmel pontszámban beérte volna a 3. helyen álló MTK-t és az ugyancsak 12 egységgel rendelkező Diósgyőrt – éppen azt a két csapatot, amelyet legyőzött ebben az idényben – a Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben (OTP Bank Liga) , így borítékolható volt, hogy Pető Tamás most sem bekkelni küldi ki a gyepre fiatal csapatát. Nem is tett így, sőt, vezetett egy szép góllal, volt ezen kívül több ziccere, mégsem nyert.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 7603