Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A tulajt szidták a szurkolók, ezért (is) büntetik a klubot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 13.
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 11-i ülésén elmarasztalta a Fehérvár FC-t. A verdikt kimondja, hogy a Vidi szurkolók az MTK elleni hazai és az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeket követtek el (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása), ezért pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A büntetést az MLSZ közleménye nem összegszerűsíti.
Tovább...
 
közel volt a Volán a csodához, de a svéd rekordbajnok legyűrte Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 13.
A nem túl eredményes csehországi túra, a pardubicei (0-7) és prágai (2-5) vereség után először lépett jégre a Bajnokok Ligájában (CHL), egyben tétmérkőzésen az Alba Arénában a Hydro Fehérvár AV19. Kiss Dávid alakulata talán még közelebb állt a hatalmas bravúrhoz, mint néhány napja a Sparta Praha vendégeként, de a végső sikerre is esélyes svéd Färjestad BK végül 3-1-re megnyerte az összecsapást és már továbbjutott a következő szakaszba.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: nyert a DKKA a Veszprém ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 12.
Javában zajlik a bajnoki idénykezdés előtti finomhangolás a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia NB I/B-s férfi csapatánál. A fehérvári egylet szerda este a Veszprém KK ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen és jó játékkal 86-72-re győzött.
Tovább...
 
Vékányi ARAK-os érem a kvalifikációs területi versenyről! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 11.
Az elmúlt hétvégén Kaposváron került megrendezésre az U14-U16-os atlétikai Területi Bajnokság harmadik fordulója. Az ARAK ifjú sportolói kiválóan helytálltak a rangos megmérettetésen, 9 arany, 6 ezüst és 6 bronzéremmel éremesőt zúdítottak a nyári forróságra.
Tovább...
 
Csütörtökön játssza első hazai CHL meccsét a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 11.
A két cseh mérkőzés után hazai pályán is bemutatkozhat csütörtökön a Hydro Fehérvár AV19 a Bajnokok Ligájában. A fehérvári csapat első hazai CHL mérkőzésén az előző szezonban CHL negyeddöntős svéd Färjestad BK csapatát fogadja az Alba Arénában.
Tovább...
 
Elindult a Bringázz a munkába! őszi kihívása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 10.
Idén is az egészséges és fenntartható munkábajárást népszerűsíti a hétfőn indult Bringázz a munkába! program. A Magyar Kerékpárosklub szemléletformáló akciója során ezúttal nem a megtett kilométerek, hanem a rendszeresség számít elsősorban, a cél az, hogy minél többször válasszuk a kerékpárt munkába menet.
Tovább...
 
Vidi: Christensen ment, Nagy Gergely jött Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 09.
Nincs új a nap alatt, ahogy azt már román oldalon tegnap bejelentették, ma a Vidi is megtette: a Rapid Bukarest kifizette a Vidi által kért összeget, így a norvég középpályás, Tobias Christensen a romániai klubban folytatja pályafutását. Ezzel együtt jött a bejelentés a várt érkezőről, Nagy Gergely kapusról is, aki a két fiatal hálóőr, Dala és Veszelinov mellett a keret harmadik bevethető, ám náluk sokkal rutinosabb portása lesz.
Tovább...
 
Győzelmekkel kezdték a felkészülést a MÁV Előre röpisei Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 09.
Négy mérkőzésből három sikerrel indult a felkészülési mérkőzések sorozata a MÁV Előre Foxconn Extraligás női és férfi röplabda csapatai számára. A Loki női alakulata egy ausztriai tornán két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett, a férfiak pedig egy holland csapatot vertek simán.
Tovább...
 
Zsinórban harmadik felkészülési meccsét nyerte meg a DKKA női csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 09.
A Szekszárd elleni vereséget, majd a DVTK U23 és a Sportdarazsak elleni győzelmet követően negyedik felkészülési találkozóján újabb győzelmet aratott a női kosárlabda NB I/A újonca, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. A fehérvári hölgyek a több rutinos, közte korábbi válogatott játékossal felálló Csata DSE ellen nagy küzdelemben 78-77-re nyertek.
Tovább...
 
Alba és AFKC siker, Volán helytállás a szombati mérleg Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 08.
Eredményes napot zártak tegnap a Székesfehérvár élvonalbeli sport csapatai. Az Alba férfi kosarasai újabb meccset és ezzel tornát nyertek Oroszlányban, az AFKC női kézisei a bajnokságot kezdték remek hazai sikerrel, a Volán hokisai pedig a BL-ben álltak közel a szenzációhoz, de Prágában túlságosan lejtett a hazai pálya.
Tovább...
 
nagy pofonba nézett bele Németországban a magyar válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. szeptember 08.
A júniusi Európa-bajokságot követően a Nemzetek Ligája sorozat nyitányán sem sikerült megszorítania a magyar labdarúgó-válogatottnak Németországot, így az Eb-n tőlük elszenvedett sima vereség után egy még simább következett, egy igazi nagy 0-5-ös pofon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 7603